Partyflock
 
­ Nederland

Club Noa presenteert Fastlane

gepubliceerd door , op
Club Noa presenteert Fastlane
16 april 2005
Zaterdag 21 mei lanceert Noa in Leeuwarden opnieuw een spetterende avond. Fastlane zal staan voor een combinatie van verschillende muziekstijlen house. Op de mainstage zal per avond gekozen worden uit trance, techno, progressive of hardtrance. In The Basement van Noa zal overwegend club worden gedraaid. Fastlane beoogd met deze invulling in Noa een breed nationaal publiek te mogen verwelkomen en heeft reeds voor dit jaar een breed scala aan grote dj’s weten te strikken.

De kick-off van Fastlane zal in het teken staan van trance en hardtrance. Op deze eerste avond zullen JOOP, Randy Katana en Marcel Woods hun kunsten op de mainstage van Noa gaan vertonen. In The Basement zal er club worden gedraaid door Dani-L, Ricardo en E-jay.

Ter introductie… Dj JOOP is dé Friese trots op het gebied van trance en hardtrance. Na het winnen van de TWIX talentroom van ID-T heeft hij o.a. op Mysteryland, Trance Energy en Innercity zijn stempel weten te drukken. Ook voor zijn overwinning van de TWIX talentroom was JOOP al een wel gewaardeerde dj in noord-Nederland. Op Fastlane mag hij dus weer aantreden voor thuispubliek. Zijn producties worden overigens momenteel grijs gedraaid door diverse grootheden. Zo ook door producertalent Randy Katana die onlangs een fijne remix uitbracht van zijn oude hitvinyl ‘Fancy Fair’. Randy Katana is lange tijd verantwoordelijk geweest voor de labels van BPM dance, waaronder JINX Records, Silver Premium, 2 Play en vele andere grote successen zijn geworden. Vorig jaar groeide Randy Katana uit tot één van de snelst groeiende artiesten van Nederland, de meest geboekte dj van Spanje en speelde hij ook in landen als Polen, Malta, Kreta, Zweden en Frankrijk. Na Beachbop en Dancevalley zal hij dan ook aantreden in Noa. De laatstgenoemde maar zeker niet de minste is nationale trots Marcel Woods. Waar het allemaal begon met de plaat de Bom, is de spreekwoordelijke bom voor Marcel Woods na een paar mooie jaren echt ontploft. Ook hij maakte vorig jaar furore op diverse grote podia in Nederland en ver daarbuiten. Het meest bijgebleven is wellicht zijn optreden op Sensation Black en zijn veelvuldig gedraaide bootleg van ‘Robbie Williams – Let Me Entertain You’. Daarnaast deed hij ook MayDay en Antwerp is Buring aan en over zee optredens in de USA, China, Korea en Mexico. Met daarbij de in Leeuwarden graag geziene club dj’s Dani-L, Ricardo en E-jay in The Basement een grandioze kick-off van Fastlane

Naast Fastlane heeft Noa een goede programmering in het vooruitzicht. Naast de succesvolle avonden als RUSH, Y-Catchers, COC NO-Attitude, Above & Beyond, Planet V.I.P., Heineken Full House en Chicks & Boys, verwelkomt Noa binnenkort ook Ex Pornstar in Leeuwarden. Dit erotische circus zal in de maand juni neerstrijken in de mooise club van het noorden van Nederland.

Kaarten voor Fastlane zijn alleen aan de deur verkrijgbaar voor slechts 10 euro. Daarbij is alle extra comfort die Noa te bieden heeft gratis. De avond zal gehost worden door MC Frank. Showdansers, presents en de nodige deco zullen de avond een extra dimensie geven. Deuren zullen geopend zijn van 23:30 uur tot 06:00 uur.

Kijk voor meer informatie over Noa op: www.club-noa.nl

16 opmerkingen

Oh yeah, had vrienden in Frieland beloofd een keer langs te komen.. ohhh, met zo'n lineup ben ik verkocht.. *bang* be there, up2the north!!
 
Artiest Kir.B
Zo ook door producertalent Randy Katana die onlangs een fijne remix uitbracht van zijn oude hitvinyl ‘Fancy Fair’


Absoluut niet mee eens. Ik vind het een meesterlijke producer, maar die 2005 rmx van Fancy Fair vind ik helemaal niks als rmx zijnde. Naar mijn idee was het meer als PR stuntje. Fancy Fair originieel is wel meesterlijk, om nog maar te zwijgen over andere platen van hem... :respect:

Enne Joop!. Gewoon Goed! The World, zijn nieuwe plaat wordt momenteel grijs gedraaid door andere onze Tijs... Jopie, goed gedaan jongen. Ga door!
 
owwwww yehhhhhh vet!
i'll be there.
y-catchers en rush waren ook super.
NOA....THE PLACE TO BE....
Zeker aanwezig :jaja:
 
En ik ben er ookm zeker bij met deze line-up.helemaal top
 
boring
 
ach je weet niet top is hehehehe
Artiest Ree
goed concept en een goede line-up (y)
ex pornstar hiero :D

netjes gedaan (Y)
Artiest Spoon
:respect: Marcel Woods :respect:
 
Idd ketamister,ex porn star :jaja: :-d
:bier:
mc frank? %)
 
het word toch de one man show
voor mij ook: Gill Bates Live @ Home
Die DVD heb ik! :-)
 
een voor een goede feesten! eindelijk. I'll be there.:yes: