Partyflock
 

Sounds of Sunday

gepubliceerd door , op
Sounds of Sunday
10 maart 2005
FeestS.O.S. · Sound of Sunday
Datumzondag 20 maart 2005
WinactieS.O.S. actiegesloten
LocatieHemkade
De laatste editie van Sound of Sunday op 27 februari werd ondanks de extreme kou goed bezocht, helaas moest Melvin op deze editie zijn set door ziekte afbreken, maar hij zal voor zijn trouwe fans binnenkort nog een keer te horen zijn op S.O.S. Op deze editie was voor het publiek Randy Katana de Dj van de avond hij draaide echt een topset waarbij het publiek ook weer helemaal los ging al met al was deze zondag 27 februari weer een zeer geslaagde editie van S.O.S.

Dan alweer zondag 20 maart, tijdens deze 5e editie van Sound of Sunday zal Dj José zijn nieuwe single "Stepping to the Beat" aan het publiek presenteren, tevens krijgen de eerste 50 bezoekers een exemplaar van deze nieuwe single. Dj José is één van de Dj`s die de laatste jaren constant in de dance en hitlijsten te vinden is met vele klappers zoals "Hecitate" en "II-Symbols" en natuurlijk zijn grootste hit tot nu toe "The House of Justice" welke hij samen met samen met G-Spott produceerde G-Spott is de vaste producer van Dj José en Dj Jean waarmee hij mede verantwoordelijk is voor een groot aantal successen in de charts waaronder de laatste bekende hit van Dj Jean “Every Single Day” uitgebracht op ZZap Recordings.

Naast produceren is G-Spott vooral Dj, wie hem op Trance Energy gehoord heeft zal zich zijn sterke set nog zeker herinneren. G-Spott zal op deze S.O.S met zijn set het publiek trakteren op zijn visie van het begrip "the best in house music from the classic to the latest " Naast deze twee Dj`s zal er ook deze keer weer een nieuw en opkomend talent te horen zijn. Dit maal is het de beurt aan Niels de Vries, deze Dj/producer heeft al enkele bekende nummers op zijn naam staan en zal op S.O.S zijn sound aan het grote publiek ten gehore brengen.

En dan op veler verzoek voor de tweede keer dit jaar Artento Divini, op 30 januari heeft hij het publiek laten kennismaken met zijn sound wat resulteerde in een set waarbij het publiek helemaal los ging. Deze keer is het voor Artento Divini weer de beurt om het dus nog een keer dunnetjes over te doen. daarna is het de beurt aan Spider welke met zijn eigen sound een waardige afsluiting zal geven aan deze zondag.

S.O.S. BRINGS YOU THE SOUND OF SUNDAY!!!

16 opmerkingen

:bounce:
Artento weer van de partij... lekker knallen... wordt weer top!!!!
 
Ben zeker weten van de partij.. Goede verhalen over gehoord!
Hangt er even van af hoe het afteren na Round Bass gaat verlopen, anders wel weer van de partij. 27e was erg gezellig:)
 
Ben hier wel benieuwd naar...
super de super de super!!!!!

echt t ideale feest op zondag!!
Katana vorige x echt top!!! binnenkort maar een x in 058...
Artiest J
Jaaa en natuurlijk ben ik ook weer van de partij d
de Party op Zondag super feest.
respect:
 
Lijkt me geweldig, komen zeker even kijken
 
ik ga met je mee mike.....
 
Ja Ja dit zijn de feestjes Keep it coming
Heb er ook weer veel zin in zondag. Echt een super feessie! Hier zijn er niet veel meer van!
 
Zeker van de partij!
Dit was een MEGA-verrassing op de saaie zondag,Katana was inderdaad de bomb!
Blij dat ik er per ongeluk beland was:)
Te gek ARTENTO DIVINI in the houseeee :bounce:
TOPPERTJE
:bounce: TOT STRAKKIE'S !! :bounce: