Partyflock
 
­ Nederland

Mad Tunes strikes again

gepubliceerd door , op
Mad Tunes strikes again
14 maart 2005
FeestMad-Tunes · Strikes Again
Datumzaterdag 19 maart 2005
OrganisatieQ-dance Site
WinactieMad-Tunes actiegesloten
LocatieSans Souci Site
Het Noorden is altijd de perfecte voedingsbodem geweest voor de hardere varianten van dancemuziek. Dit is vooral de laatste jaren duidelijk geworden. Een hele nieuwe generatie succesvolle feesten en clubavonden met zijn eigen schare vast publiek is opgestaan met zijn eigen helden en het belangrijkste: een eigen gezicht.

Begin 2004 is er in het Noorden nog een extra element toegevoegd genaamd MAD Tunes. Een initiatief van een hechte vriendengroep die het nodig vonden om een goed feest neer te zetten. De eerste MAD Tunes was daarom meteen een instant succes. Met een bomvol Sans Souci is de blauwdruk voor MAD Tunes gezet. Op deze succesvolle avond volgden nog tal van kleinere feesten zoals Cruistyle maar het bleef jeuken. Daarom presenteert MAD Tunes met volle trots de tweede editie van MAD Tunes in Sans Souci op zaterdag 19 Maart genaamd: Mad Tunes Strikes Again.

Voorafgaand aan de tweede editie van MAD Tunes is met zorg gekozen voor de betere locals die Friesland in huis heeft op dit moment. Namen van nu, namen van toen. Ieder met zijn eigen specialiteit of geschiedenis. Een naam die daar zeker niet aan kan ontbreken is Da Pauli. De grote vriendelijke reus uit Leeuwarden heeft de laatste twee jaren erg goed geboerd, misschien wel het beste van dit MAD Tunes gezelschap. Feesten als Qlubtempo, Multigroove maar vooral lokale successen als 2 Fast 4 Trance en Planet V.I.P. maakten Da Pauli met zijn eigenzinnige jump een goede vertegenwoordiger van Noord Nederland. Aan zijn zijde staat tijdens MAD Tunes de Leeuwarder Penoze die ook zeker niet onder doet voor Da Pauli. Penoze brengt jump van het originele kaliber, dus veelal de Amerikaanse UC's doorkrenkt met oldschool en hiphopsamples. Penoze stond eerder op Ouwe School en Nostalgia. Het minst vertegenwoordigt qua artiesten maar niet qua inhoud is techno. Phat Wax, de voorman van de beruchte Planet V.I.P. familie. Phat Wax brengt techno in een pure, duistere en harde vorm zoals hij dat al eerder deed op bijvoorbeeld de mainstage van Illegal Vibes Outdoor of op Technision in The Bridge. Wat de nabije toekomst hem nog gaat brengen blijft een vraag maar Phat Wax is wel op de juiste weg. Met aankomende optredens Nutronic in Groningen en een groot Sloveens technofestival deze zomer is het een goede vertegenwoordiger van techno deze avond.

Liefhebbers van hardstyle komen deze avond ook niet tekort in Sans Souci, de club die voornamelijk bekend staat om zijn hardstyle-avonden in het verleden. Twee steeds groter groeiende namen op gebied van hardstyle in Friesland zijn Madd Maxx en Wicked DJ Team. Madd Maxx heeft vooral populariteit gewonnen door Born2Bounce afgelopen zomer en het behalen van een finaleplaats in de Northern Dance Experience. De jaarlijkse officiele dj-contest van Friesland door Stichting Friesland Pop. Met knallende hardstyle blaast Madd Maxx met gemak de dakpannen van feesttempel Sans Souci. Naast Madd Maxx staat de nieuwe hardstylebelofte van Friesland: Wicked DJ Team, die de laatste maanden veel te zien zijn geweest op feesten als bijvoorbeeld Planet V.I.P. Naast jump,techno en hardstyle is er natuurlijk ook nog de derde fase, de staat van ontbinding: Hardcore en Oldschool.

Bass Brothers voorheen beter bekend als Sanny G & Hilly B zijn een groot deel van de drijvende kracht achter het Mad Tunes concept. Zij brengen op MAD Tunes hardcore in zijn puurste vorm, hard en feestgevoelig met hier en daar een brug naar het verleden en zorgen ervoor dat de zweetdruppels van het plafond afdruppen.Uit den ouden doosch zijn er nog de Friese dinosaurussen Rabies & Alian. Begonnen op de kleinschalige oldschool en hardcore-avonden half jaren'90 in o.a. Ringo en Ponderosa. Gemaakt door Above & Beyond om nu nog steeds acté de presence met hun house uit vervlogen tijden o.a. op Planet V.I.P. waar zij nu al zo’n dik twee jaar een residentie hebben. Da Bass Brothers en Rabies & Alian zijn dus aan elkaar gewaagd deze avond.

Last but not least wordt deze avond ook nog gepresenteerd door de twee mafste mc's die Friesland heeft rondlopen. Ten eerste MC Qriminal die voorheen gewapend met fototoestel en drank alle dansvloeren onveilig maakte, en natuurlijk de ADHD-MC Wah Yudi die vooral bekend staat om zijn vocale en lichamelijke uitspattingen op Planet V.I.P. Dit MAD Tunes-spektakel vindt plaats in Sans Souci Berlikum. Waar voorheen grootheden als Dana, Pavo, Pila, Luna, Scot Project en vele anderen wekelijks op het programma te bewonderen waren. Een ouderwets avondje Sans Souci zoals velen hem kennen dus.

Bass Brothers
Da Pauli
Maddmaxx
Penoze
Phat Wax
Rabies & Alian
Wicked DJ Team

MC: Qriminal
MC: Wah Yudi

Binnenkort volgt er nog een persbericht met daarin alle ins en outs over het feest zelf, dus waaronder een timetable, informatie over vervoer en andere wetenswaardigheden. We willen benadrukken dat iedereen welkom is 19 Maart in Sans Souci Berlikum.

35 opmerkingen

Jongens, heel goed bezig! En een topnieuwsbericht!! Tot dan! :D
Super..! Gaat de goede kant op jongus:yes:
Ik ben zeker van de partij..!
dikke (k) mij
Strikes again?

Bowling schoenen maar aan...

Heb er zin in...
De oude garde allemaal komen ze , we gaan er weer een knal feest van maken , Ik doe mijn partyschoenen nu al aan :bounce:

Ben der klaar voor !!
 
Artiest Da Ganzez
Heb er zeker zin in :D

Maddmaxx :bounce:
 
Jongens, heel goed bezig! En een topnieuwsbericht!! Tot dan!


dat was het eerste wat ik dacht toen ik de laatste punt in me opnam, erg goed geschreven (Y)

even over het feest zelf, ik ben uiteraard aanwezig... heb ook nog wel een setje bowlingschoenen in de kast staan. Even poetsen en dan gaan met die banaan!
 
Ja jongens jullie hebben nog even de tijd om te poetsen :P

Ik heb er gewoon vet zin in :bounce: :bounce:
We zijn er helemaal klaar voor en hebben er zeker veel zin in !!!!

:bounce:ff lekker ragge:bounce:
 
Beetje weer zoals vanouds of niet :D
 
beetje 'het hoekje' (in sans) style??? dat is erg OLDSKOOL heheheh
laatste aanpassing
 
Dit gaat een heel fijn avondje worden!!!:yes:

Weer even ouderwets LOSS in sans
laatste aanpassing
Hoop dat het net zo gezellig word als het eerste feessie!!!!
Whieuww.. Nice nice..!

MAD- Tunes zal vast en zeker zo vet worden als de eerste keer..!
Gaat zeker leuk worden! net als de vorige keer:)
 
MaddSexx :respect:
word nog veel gezelliger dan vorige keer :p

:bounce::yes:
BASS BRoTHERS :bounce:(K)
en wicked dj team natuurlijk ook :D
word zeker druk en bere gezellig
 
Ja Ronald idd weer Oldschool in het hoekje 8)

Oeh Yeah Gls ;)
HAHA, ik heb de stuiters al in de tas hoor!!!:D
 
kan Kaale niet even een Mad-tunes Theme in elkaar knutselen...
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Goed werk mannen (y)
Thx kerel , en stefan is al bezig ;)

Gaat helemaal goed komen
 
Artiest Trunkz
Leuk om te lezen! (Y)
 
zo mag ik het graag horen :D
 
Malle Maxx laat ze wat zien! :bounce:
Ik heb er vet zin in word echt weer zo vet als vorig jaar :D

Da Bass Brothers & Wicked Dj Team (Y)
Word zekers mooi :yes:
 
:jaja: weer mooi feest! :bounce:
 
party party :D whahahaha
gaan we weer even knalluhhh :P
 
Ge-wel-dig :bounce:

Heb er zin in heren :D
Lekker gek :jaja:
 
Zeker weten , we gaan helemaal gek 8)