Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyled - DJ Michael invites Miss Hiroko

gepubliceerd door , op
Hardstyled - DJ Michael invites Miss Hiroko
14 februari 2005
Op zaterdag 19 februari is het dan eindelijk zover. Dan word in de First Floor in Apeldoorn weer het feest Hardstyled gegeven. Dit betekent een avond gevuld met heerlijke Hardtrance, Jump, Hardstyle en Early Hardcore. Op de vorige editie van Hardstyled hebben bijvoorbeeld Equinoxx, Dj Michael, Novamatix (50% of Madstylerz) en Chris King gestaan, die met hun geheel eigen sound de First Floor helemaal op zijn kop hebben gezet.

Deze editie word een speciale omdat we niemand minder dan Miss Hiroko uit Zwitserland hebben geboekt die speciaal voor dit evenement overvliegt. Miss Hiroko is op het moment hard aan de weg aan het timmeren in de Zwitserse Hardstyle scene en staat daar wekelijks in de grootste clubs te draaien zoals de Oxa , Mad Club, en Club Moa. Ook heeft ze net haar eerste plaat afgerond, dit is een samenwerking met niemand minder dan Max B. Grant.

Wie van Italiaanse hardstyle houd zal bij deze mevrouw helemaal los gaan.

Hiernaast hebben we ook nog gekozen voor 2 upcomming talent's wie afgelopen tijd behoorlijke bekendheid hebben gemaakt met een aantal vette producties die gedraait worden door o.a Luna, Lady Dana, Deepack, Charly Lownoise, Deaz D. Wij hebben er dus het volste vertrouwen in dat D-Block & S-te-Fan & DJ D-Block & S-te-Fan het dak eraf gaan blazen.

Als laatste zal organisator en initiatiefnemer DJ Michael draaien, deze upcomming talent Producer / Dj heeft afgelopen jaar een chaotische tijd achter de rug, vol met veel Zwitserse boekingen, 7 releases op plaat, waaronder op het legendarische Q-Dance label en natuurlijk de releases onder zijn alias ''Dj Reezer'' op Impmusic .

Zo ging hij vorige editie nog live met Chris King, nu zal hij alleen met een dj set flink de zaag erin gooien en veel van zijn nieuwe tracks laten horen en natuurlijk zijn laatste release ''Goodmorning'' i.s.m. DJ Equinoxx.

23 opmerkingen

 
Klink lekker.... :yes:
Heel toff micheal!! Succes in iedergeval en ik zal me best doen op te komen :)! (K)
I'll Be there:yes:
Succes michael! :D
nu zal hij alleen met een dj set flink de zaag erin gooien en veel van zijn nieuwe tracks laten horen en natuurlijk zijn laatste release ''Goodmorning'' i.s.m. DJ Equinoxx.


whuahahhahahahaha (y)
Present.. op mn verjaardag :P, en ook nog een uurtje draaien (hardstyle van 1999-2002) :jaja:
 
nu zal hij alleen met een dj set flink de zaag erin gooien


b)
Werkzaam bij Dance Concepts
Werkzaam bij Juicy Lounge Bar
Artiest {SHOWLIST artist 18398, 48419, 20856}
Kom zeker langs! en de week erna doen we het nog eens vetjes over

25e Feb. First Floor

Underground-Resistance

suc6 man!
 
Ben cker weer aanwezig!
Artiest Mike
Wordt zeker topfeestje!!!
:respect: DJ Michael :respect:
laatste aanpassing
AN??????????? :p
 
Succes meneer koerts
Gaat helemaal goed komen zaterdag in The First Floor.