Partyflock
 

The Sessions

anoniem gepubliceerd op
The Sessions
15 januari 2005
2005 is nog maar nét begonnen, maar het belooft nu al een goed jaar te worden voor The Sessions. Naast het feit dat het erg goed gaat met het platenlabel, (nieuwe release van C-Jay staat gepland voor Februari) is het vroeg in het jaar ook alweer tijd voor The Sessions events.

De eerste editie van 2005 wordt gehouden op een locatie waar The Sessions nog niet eerder zijn neergestreken, namelijk Lexion Venue. De Lexion is na de verbouwing NOG mooier geworden, en uitermate geschikt voor een feest als deze, waar ruimte en geluid bepalend zijn voor een groot deel van de sfeer. Ben je als progressive / tech house liefhebber nog nooit eerder hier geweest, dan is nu je kans! De dj’s die uitgenodigd zijn, behoren tot de top van de Nederlandse progressive, en organisator C-Jay heeft wederom een heerlijke line up van vrienden samengesteld:

Johan Cyber is natuurlijk bekend van zijn label Cyber Records, én van zijn eigen producties die o.a. op het label van Carl Cox zijn verschenen. Johan is momenteel bezig om de laatste hand aan zijn nieuwe mix cd te leggen, welke in het voorjaar uit gaat komen. Deze cd wordt samen met DJ Nukem uit zwitserland samengesteld: beide heren nemen 1 disc van deze dubbelaar voor hun rekening, en zullen na de release samen een worldtour gaan doen, voor de promotie van het album.

Fred Numf is een progressive held pur sang: hij heeft releases gehad op labels als Yoshitoshi, Tune Inn en Yo records, en hij draait over de hele wereld, van Israel tot Moskou. Ook Fred Numf maakt zich op voor de release van zijn nieuwe album, die eind februari uit zal komen: Universal Language Part 3. De releaseparty van deze cd zal ook door The Sessions gehost worden, op 18 februari in Utrecht.

Jaydee voor bijne iedereen een bekende naam. Zijn track “plastic dreams” heeft een legendarische status verkregen, en Jaydee draait ook nu nog wekelijks in binnen en buitenland. Door de nauwe samenwerking van C-Jay met fred numf en jaydee, hebben zei al regelmatig samen gedraaid en is “de oudere en nieuwe generatie ”perfect op elkaar ingesteld.

C-Jay tegenwoordig hard aan de weg aan het timmeren als producer en label eigenaar. Zijn producties worden gedraaid door o.a. anthony pappa, shiloh, greg benz, ozgur can en de flash brothers. Sinds eind vorig jaar is C-Jay nu ook regelmatig te horen op 3FM. De nieuwe (en 4e) release van C-Jay staat gepland voor half Februari 2005, en zal ook een remix van Jaimy (blackhole / fatal music) bevatten. Deze track, “slag!”, is momenteel veel te horen in dj sets van o.a. shiloh en fred numf. Ook 3fm besteedt veel aandacht aan deze release.

De animaties van VJ Animotions worden, net als voor elke Sessions editie, speciaal voor deze avond gemaakt ..! Op maat gemaakte 3d visuals zullen deze avond op een groot scherm te zien zijn! In de Lexion Venue zal voor het eerst in de geschiedenis een high quality underground progressive event plaatsvinden, voor een scherpe entreeprijs, dus zorg dat je erbij bent.

10 opmerkingen

 
Artiest Jordi Bouman
Waarom reageer je dan?
 
He c-jay......ik wens je veel suc6 daarzo...ennuh ik was gister weer helemaal naar de tyfus;).....ik zie je snel bij TAN-LOUNGE!!!!!
 
ik ben eroook jihaaaaaaaaaaaaaaaaa c-jay (F)toppie
Ik moet zelf draaien dus zal het moeten missen, zeker een aanrader dit feest!
 
ik moet ook zelf draaien, de 18e in de Poema ben ik er zeker bij! (Y)
 
C-jay!!!
Ik ben er ook bij!!!
Aan het werk dan wel te verstaan...hahaha
 
Shit dat ik dit niet eerder wist. Ga al naar Trance Energy.
Denk dat dit een erg lekker feestje zal worden @ Lexion.
Artiest TYP
Ik was er dan wel bij die avond, mijn reactie over het feest mag dan wel laat zijn, maar dit perfecte feest staat nog steeds in mijn geheugen als een werkelijk zeer goed kwalitatief feest met uitstekende DJ's. Voor mij was (mijn smaak) Fred Numf het sterkst in zijn set. Lexion Venue, het is ff zoeken midden in de polder van westzaan is een topclub! Kwam daar voor de eerste keer, een hele reis vanuit het verre oosten (Hengelo), maar het was beslist waard!
Ik waardeer zeer dat upcoming Progressive Top DJ's als C-Jay, dit soort feesten regeld met verrassende topper uit de Progressive-scene. The Sessions was al eerder goed bezig enkele jaren terug bij voormalige Club The Q in Zwolle (helaas gesloten).
Goede Line-up, lage entree, perfecte locatie, kwalitatief hoogwaardige DJ's... wat is er nog mis mee om deze feesten van de Sessions te mijden.
Goed bezig C-Jay!!!