Partyflock
 

PassiOn in de De Catacomben

anoniem gepubliceerd op
PassiOn in de De Catacomben
14 december 2004
La Magia Events, een jonge dance organisatie die zich voornamelijk richt op feesten waarbij techno en trance samenkomen, presenteert op 18 december aanstaande in De De Catacomben aan de Grote Halstraat 3 te Den Haag “PassiOn”.

Mede door een aantal producers is er een ontwikkeling aan de gang in de dansscène. Dance word niet meer in hokjes geplaatst aangezien stromingen als techno en trance steeds meer naar elkaar toe beginnen te groeien. La Magia wil door een combinatie te maken van progressive, trance en techno, een bijzonder concept neerzetten.

Op 18 december is het tijdens de tweede editie van PassiOn de beurt aan Mojado om De De Catacomben te laten trillen op zijn 13de eeuwse grondvesten. Mojado het nieuwe technotrance project van techno goeroe Dimitri Andreas en trance dj/producer Mr. Sam gooit hoge ogen in de dansscène. Hun laatste twee producties “Naranja” en “El Toro”, die op het befaamde “Magik Muzik” label van DJ Tiësto zijn uitgebracht gingen als warme broodjes over de toonbank. DJ Tiësto: “Dit is de perfecte combinatie van de techno invloeden van Dimitri Andreas en de trance gedachten van Mr. Sam!”. Deze twee producties zijn inmiddels grijsgedraaid in de clubs door een aantal prominenten uit de dansscène waaronder: Paul van Dyk, Tiësto, Ben Sims, Judge Jules en Blank and Jones. Ook is de single “Naranja” te horen op de dvd van “Tiësto in concert 2003”. Door de drang om de grenzen binnen de dance te verleggen heeft Mojado een cocktail van muziek gemaakt. “Het is een verzameling van vele invloeden. Wij kunnen een plaat opbouwen vanuit salsa, harde techno of gewoonweg tribal groove. Wij willen ons niet binden aan een bepaalde stijl” aldus Mr. Sam.

Zoals eerder vermeld is De De Catacomben een eeuwenoude locatie die mede door de sfeer die het uitstraalt de juiste aanvulling zal zijn voor deze nacht. Van het in de 13de eeuw gebouwde stadskasteel zijn de gewelven nog authentiek gebleven. “Dit is de perfecte locatie als aanvulling op de muziekstijl die wij willen presenteren!” aldus de organisatie. Voor meer informatie over de locatie http://www.catacomben.nl

Op deze avond zullen zij worden bijgestaan door resident DJ’s Ray Nastro en Matjo die op de eerste editie van PassiOn in het Paard al hebben laten horen de combinatie te verstaan. Daarnaast nemen DJ Claudiu evenals Mesh (in trance we trust/blackhole recordings) zaal 2 voor hun rekening met progressive trance/techno.

Datum: Zaterdag 18 december
Locatie: De Catabomben
Adres: Grote Halstraat 3, Den Haag
Tijd: 2300 tot ???
Prijs: 7,50 euro
Line up :Area 1: Mojado Live (Blackhole recordings, Magik Muzik, I Love Techno, DJ Matjo (PassiOn, TranceFusion), Nastro (PassiOn, TranceFusion)
Area 2: Mesh (In trance we trust, Blackhole Recordings), DJ Claudiu (PureDJ.com)
Organisatie: La Magia Events
Website : http://www.la-magia.nl
Info: info@la-magia.nl, http://www.mrsam.tv, http://www.dimitriandreas.net
Route: http://www.catacomben.nl

5 opmerkingen

Yep, gaat weer gaaf PassiOn feestje worden. Mooie sfeervolle lokatie en niet te vergeten super line-up... Be there! :-)
Dat word knallen!
 
:respect:
 
hmmm, klinkt weer goed. Ben zeker van de partij, Mojado live!! Kijk er naar uit..
"Klinkt goed", gaat zaterdag zeker goed klinken!!! (net als op Misteryland, waren daar echt TOP!!!)