Partyflock
 

Sunday Superstars - You Can Play That Game

gepubliceerd door , op
Sunday Superstars - You Can Play That Game
29 november 2004
FeestSunday Superstars · You Can Play That Game
Datumzondag 12 december 2004
WinactieSunday Superstars actiegesloten
LocatiePrachtig Site
Ook in Rotterdam zijn de zondagen geliefd om het weekend uit te blazen. De een doet dat onder het genot van heerlijke krakende techno en de ander houdt meer van thema feesten met leuke mensen en een top sfeer. Sunday Superstars is te plaatsen in de tweede categorie. Sunday Superstars bestaat reeds een jaar en is onlangs haar tweede seizoen in gegaan met "RainDance" op 14 november. Toen draaide Jeroenski, Jip Deluxe en Jaimie Fanatic de regendruppels droog onder het thema Rain Dance.

Niet alleen was de lokatie Prachtig, door Prachtig zelf, heel leuk aangekleed met hangende poppen met poncho's aan, een hele stellage met TV schermen waarop een aquarium te zien was, gratis cocktail bij binnenkomst, gratis zeefruit gedurende de hele avond, maar ook was deze editie gratis te bezoeken! Al met al was het een top avond.

12 December gooien Jaimie Fanatic en Jeroenski de deuren weer open van Prachtig voor Sunday Superstars II onder de noemer "You Can Play That Game". De titel zegt genoeg; het thema is games. Terwijl het buiten grillig koud is, het regent en het waait kun je bij Sunday Superstars deze avond grappige spelletjes spelen als Twister, Mens Erger Je Niet en nog veel meer. Natuurlijk ook deze avond weer een gratis welkomst cocktail, gratis hapjes tijdens de avond en een super line up! En dit alles voor maar 5 euro entree!

Zoals elke tweede zondag van de maand gaan ook 12 December de deuren open om 20:00h en kun je er vertoeven, spelen, uit je bol dansen tot een uur of 00:00h. Gratis kaartjes zijn elders hier op de site te winnen dus wees er snel bij!

Line Up:
Edwin Bazen (Las Palmas)
is reeds een gerenomeerde tech-house/techno dj in Rotterdam.Resident van Las Palmas en vaak geziene dj op de grotere techno evenementen.

Jeroenski (Las Palmas)
is niet alleen een groot dj, maar ook zeker een nog grotere producer. Met tig titels op zijn naam en resident van Las Palmas is hij zeker geen onbekende!

Jaimie Fanatic (Innercity, Low Lands)
voorheen bekend als Sir Jamez is multitalented. Diepe kennis en kunde in techno maar nu ook zeker in house. Deze DJ, Producer en Labeleigenaar levert zijn muziek altijd met een grote dosis enthousiasme en entertainement.

Sunday Superstars II
georganiseerd door Jaimie Fanatic & Jeroenski
Datum: 12 december 2004
subtitel: "You can play that Game"
Openingstijden: 20:00h - 01:00h
Entree: 5 euro
Lokatie: Prachtig
Parkeren kan in de parkeer garage ONDER Prachtig maar doe dit VOOR 18:00h want dan gaan de deuren dicht. Je kunt er wel altijd nog uitrijden.
Tussen 18:00h en 20:00h kun je altijd wat drinken in het Grand Cafe van Prachtig!
www.prachtig-rotterdam.nl

11 opmerkingen

 
Krakende scheurende techno!!! :kwijl:
 
"Een top sfeer"!!! :bounce: Dat willen we natuurlijk wel meemaken :D...
 
Je mag ook je eigen spelletjes meenemen! En ruilen met andere spelletjes verzamelaars hahahahahha ;) misschien zelfs met je rummicub-club langs komen ;).. !!!
Ik neem ehhh colonisten mee!
 
Edwin Bazen techno/tech-house draaien en dan met je cocktail tussen je tenen ondersteboven in de clinch liggen op Twister.. DAAR gaan we fotos van maken!! haha
 
lijkt me gezellug!
Ik ben er weer bij hoor Jaimie :D
Zeker als ik dat hier boven me zie.
lijkt me zeker gezelly!!:d
 


 
lekker dicht bij
niet duur

en leuk1/!!111