Partyflock
 
­ Nederland

DVD opnames DJ Rob & MC Joe

anoniem gepubliceerd op
Op deze avond worden speciale opnames gemaakt voor de aankomende dvd van deze welbekende Parkzicht Duo. De DVD zal verschillende video fragmenten bevatten van: A Nightmare in Rotterdam, Hardbass, Decibel etc. Maar ook natuurlijk oude beelden van parkzicht zelf.

Omdat “The Beat is Flow” bekend staat als een oldschool classic die voornamelijk live werd uitgevoerd in de welbekende Parkzicht is besloten om extra beelden te maken in Tropicana van deze classic.

De opnames zullen plaats vinden op het feest "Carrera invites Old parkzicht" in Tropicana een beter feest was er voor dj Rob niet te wensen omdat er op deze avond ook alles in teken staat van de muziek uit de tijd van Old Parkzich en de Club Carrera. Deze avond die toch al heel speciaal is aan gezien dit pas de tweede keer is dat deze formule weer gebeurt, vorig jaar oktober was het al een onvergetelijke avond waarin de oude en nieuwe house garde samen smolten tot een grote gezellige dansende massa waar er gezongen en gedanst werd op de CLASSICS van toen.

Dit jaar wordt er weer gedraaid door de DJ Rob & MC Joe aangevuld met de andere resident dj's van toen verdeeld over twee zalen met in ZAAL I namen uit oud PARKZICHT, DJ Rob, DJ Paul Elstak, DJ Stanton, Dj Ludie, in ZAAL II uit de Club Carrera tijd Dj Koen (nu The Klubbheads), 2 O'Clock Ron (o.a. Lunapark).

Dit alles kan je ook mee maken op zaterdag 9 oktober in Tropicana aanvang 22.30 - 06.00 voor meer info zie flyer.