Partyflock
 
­ Nederland

Groot nieuw tropisch festival in Scheveningen op 20 mei met onder andere Bizzey

anoniem gepubliceerd op
Groot nieuw tropisch festival in Scheveningen op 20 mei met onder andere Bizzey
27 januari 2023
FeestPapi Chulo · Beachfest
Datumzaterdag 20 mei 2023
OrganisatiePapi Chulo Site
LocatieNow&Wow Site
Festivalorganisator Papi Chulo organiseert op zaterdag 20 mei Papi Chulo Beachfest, een groot tropisch festival op het strand van Scheveningen, met onder andere een optreden van Bizzey. Wat is er mooier dan een strandfestival met de zonsondergang en je voetjes in het zand?

Bekende artiesten uit binnen-en buitenland maken hun opwachting in Scheveningen, vertelt oprichter Daniël Kingma van Papi Chulo, de grootste organisator van Latin & Caribbean feesten in de Benelux. "We verwachten 10.000 bezoekers tijdens Papi Chulo Beachfest, verdeeld over drie grote stages in samenwerking met kledingmerk Black Bananas en het populaire strandconcept Happy Feelings (disco & house). We bieden liefhebbers van Latin, Caribbean en Afro-muziek een divers festival op één van de mooiste plekjes van Nederland. Het strand geeft ons festival een onbetaalbare sfeer. Op de achtergrond de zee en zon, terwijl tropische muziek door de speakers blaast."

Bezoekers worden mede-eigenaar
Na shows in Spanje, Duitsland, Colombia, Frankrijk en België, pakt Papi Chulo uit met dit exclusieve feest op het strand. Mede dankzij de succesvolle crowdfundingcampagne kan de organisatie opschalen en samen met zijn community mooie festivals en projecten realiseren. Kingma: "Onze bezoekers zijn mede-eigenaar van dit festival en bouwen mee aan onze toekomst. Hoe gaaf is dat? En van elk verkocht ticket gaat een deel naar de school in Zuid-Amerika, ons goede doel dat we volgend jaar willen realiseren. Zo creëren we met z'n allen een mooiere wereld."

Ticketverkoop start dinsdag 31 januari
Het festival vindt plaats op zaterdag 20 mei van 13.00 tot 23.00 uur op het strand van Scheveningen. Bezoekers kunnen zich registreren voor de presale, die op 31 januari om 19.00 uur start. Je kunt dan tickets kopen tegen een gereduceerd tarief.