Partyflock
 
­ Nederland

Haarlem's nachtleven krijgt boost met opening van JUNE zaterdag 29 februari

gepubliceerd door , op
June
17 februari 2020
FeestJune · The Grand Opening
Datumzaterdag 29 februari 2020
LocatieJune Site
Na de sluiting van Stalker, de Stemming, Monkey Bar, Storing en Ruis plus het stoppen van de dance events in de Lichtfabriek bleven er maar weinig plekken over om te dansen in Haarlem. Gelukkig komt hier vanaf aanstaande zaterdag verandering in met de opening van JUNE, op de oude plek van club Ruis in de Smedestraat in hartje Haarlem.

Programmeur en DJ Bram Wijsman (24) vertelt: "De locatie JUNE noemen we expres geen club June omdat we meer willen zijn dan alleen een nachtclub. We zijn een evenementen locatie die door de verbouwing vrijwel voor ieder evenement geschikt is, groot en klein. Onze doelgroep is voornamelijk 21+. Wel zijn er ook evenementen 18+ en in de vakanties doen we ook 16+ evenementen. Ook hebben we 25 april zelfs een 30+ event met DJ Jean. We adviseren de mensen dan ook om in het evenement op Facebook te kijken of op onze website (www.junehaarlem.nl) te checken wat de leeftijdsgrens is voor de avond voordat ze een kaartje kopen."

Op het moment is het niet goed gesteld met het nachtleven van Haarlem. Alle clubs in Haarlem zijn inmiddels gesloten, dus plekken waar je lekker kan dansen zijn er bijna niet meer, waardoor mensen vaak naar Amsterdam gaan als ze een leuk feestje willen bezoeken. Dat is de reden dat in JUNE veel feesten van uit Amsterdam geprogrammeerd gaan worden, zoals Rewind, Bambú en nog veel meer toffe concepten. Zo hoopt JUNE het nachtleven in Haarlem weer een oppepper te geven en de bezoekers toffe ervaringen rijker te maken.

Bram vertelt vertelt verder: "De naam JUNE is eigenlijk ontstaan omdat we een mysterieuze dame wilde uitbeelden die zich klaar maakt voor een avond uit in Haarlem. Het komt er op neer dat iedereen eigenlijk JUNE kan zijn. Wie wilt er nou niet heerlijk dansen en herinneringen maken met vrienden en vriendinnen in het mooie Haarlem?" Hoe de locatie eruit komt te zien wordt nog even geheim gehouden tot zaterdag. JUNE blijft immers mysterieus...

De opening is aanstaande zaterdag 29 februari met Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig, Geza Weisz & DABUTES. De kaarten voor dit evenement zijn wel al bijna uitverkocht. Check junehaarlem.nl voor tickets, line ups en info.