Partyflock
 

'Queen of Techno' komt naar 15e editie Groove Garden Festival

gepubliceerd door , op
flyer Groove Garden Festival
De 'Queen of Techno', Deborah De Luca, staat dit jaar op de 15e editie van Groove Garden Festival. Met deze dame heeft het festival een van de populairste namen uit de techno scene weten binnen te halen.

Deze vrouwlijke Italiaanse DJ, ze is namelijk geboren in Napels, is een van de meest populairste DJ's van dit moment. Muziek is haar passie en door haar stevige techno set's werd ze al snel benoemd tot de 'Queen of Techno'. Verder kunnen artiesten als; Wildstylez, Bizzey, Johnny 500, Mesto, The Darkraver, Tony Junior en vele, vele andere verwacht worden.

Groove Garden Festival is inmiddels niet meer weg te denken in Zuid Limburg, dit jaar vieren ze namelijk hun 15 jarig bestaan. Naast alle artiesten en de 6 podia, inclusief een silent disco, kun je hier ook terecht voor de lekkerste cocktails, de gezellige terrasjes bij de food trucks en andere gekkigheid. Zo biedt het festival behoorlijk wat diversiteit voor al haar bezoekers.

Dus zin in een leuk festival?! Dan ben je op zaterdag 18- en zondag 19 mei bij Groove Garden aan het juiste adres.

4 opmerkingen

Bij Queen of techno denk ik aan Miss Djax.­ Of Monika Kruse.­ Nina Kraviz misschien.­ Of Amelie Lens of Charlotte de Witte.­ Maar NIET aan Deborah de Luca.­

Uitspraak van Davidus op zaterdag 30 maart 2019 om 22:57:
Bij Queen of techno denk ik aan Miss Djax.­ Of Monika Kruse.­ Nina Kraviz misschien.­ Of Amelie Lens of Charlotte de Witte.­ Maar NIET aan Deborah de Luca.­

Idd, of Ellen Alien, Tijana T, paula temple, Rebekah bijv. Wat is de technoscene toch rijk aan veel vrouwelijke kwaliteits dj's.
+­1 voor Monika Kruse..­ die De Luca had ik tot vandaag nog nooit van gehoord...­
Of mijn persoonlijke favoriet: Klaudia Gawlas 🙌🏻