Partyflock
 

Vroeger Was Alles Beter presenteert volledige line-up voor nieuw seizoen

gepubliceerd door , op
flyer Vroeger Was Alles Beter
Oude Tijden, Harde Tijden is terug voor een gloednieuw seizoen. De serie van Vroeger Was Alles Beter maakt zich op voor de gloednieuwe editie, waar opnieuw de hardstyle classics centraal zullen staan. Inmiddels is de volledige sterrencast van het concept onthuld; bekijk de volledige line-up hieronder.

Op 13 oktober 2018 gaat Vroeger Was Alles Beter de klassieke hardstyle sound ten tonele brengen en hiervoor heeft het 15 verschillende acts uitgenodigd, die samen de sterrencast zullen vormen. Namen zoals Noisecontrollers 'Attack Again' LIVE, D-Block & S-te-Fan, Frontliner en vele anderen maken zich op voor hun debuut op de feestelijke beeldbuis. Hiervoor dient de vertrouwde Maaspoorthal in Den Bosch alweer voor de derde keer als decor van het evenement, waar de volgende namen zullen schitteren.

Dit is de Vroeger Was Alles Beter 2018 line-up

Een waar TV-spektakel tijdens Vroeger Was Alles Beter
De kaartverkoop van Vroeger Was Alles Beter – Oude Tijden, Harde Tijden is van start gegaan en de tickets gaan als warme broodjes over de digitale toonbank. Wil jij deze uitzending toch live meemaken? Ga dan naar vwab.­nl voor kaartjes en meer info.

2 opmerkingen

Echt een aanrader. Vorig jaar echt een super feest gehad, ticket weer in de pocket :)
verwijderd

Uitspraak van Bossie de beuker op maandag 30 juli 2018 om 23:43:
Echt een aanrader. Vorig jaar echt een super feest gehad, ticket weer in de pocket :)

ja echt een super feest ik wilde er ok bij zijn maar ik ben dan nog op vakantie pfff :(