Partyflock

Armada Music zet zich in voor de strijd tegen kanker

 

Armada Music zet zich in voor de strijd tegen kanker

gepubliceerd door , op
Armada Music zet zich in voor de strijd tegen kanker (afbeelding)
Na het succes van vorig jaar (het #WeArmada-team haalde maar liefst €225.000 op voor Alpe d'HuZes) zal Armada Music dit jaar opnieuw haar bijdrage leveren in de strijd tegen kanker. Op donderdag 7 juni zullen CEO Maykel Piron en de rest van het #WeArmada-team (inclusief twee deelnemers van het bevriende Roemeense platenlabel Roton) de Alpe d'Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld op te halen voor de dertiende editie van Alpe d'HuZes en de ziekte een halt toe te roepen.

Alpe d'HuZes is een benefietwedstrijd waarin deelnemers de legendarische Franse berg Alpe d'Huez te voet of per fiets tot zes keer op één dag beklimmen. De opbrengst wordt gebruikt om verschillende vormen van wetenschappelijk onderzoek naar kanker mogelijk te maken met als ultiem doel om de ziekte te kunnen controleren zodat er in de toekomst niemand meer door kanker komt te overlijden.

De oprichting van het #WeArmada-Alpe d'Huzes-team in 2017 is het gevolg van een jaar waarin de werknemers van Armada Music op persoonlijk vlak met de ziekte geconfronteerd werden. Nadat Maykel Piron, de CEO van Armada Music, begin 2016 al zijn schoonvader verloor aan alvleesklierkanker, werd eind juli bij zijn toen vijfjarige zoon Mick Acute Lymfatische Leukemie (ALL) vastgesteld. Na de diagnose startte Mick direct met de behandeling en het einde van de chemokuren is inmiddels in zicht; het traject loopt tot eind juli 2018.

Enkele dagen na dit vreselijke nieuws besloot Maykel om het #WeArmada-team op te richten en samen met hen op 1 juni 2017 de Alpe d'Huez te beklimmen, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Dit jaar zullen ze wederom de uitdaging aangaan en zij hopen hierbij op jullie support: om deze belangrijke boodschap te verspreiden en/of te doneren op de #WeArmada-pagina.

Het #WeArmada-team kan gesteund worden via de onderstaande link: deelnemers.­opgevenisgeenoptie.­nl

De opgehaalde sponsorgelden gaan naar KWF Kankerbestrijding en worden gestort in een apart fonds: het Alpe d'HuZes/KWF-fonds. Met dit geld financiert Alpe d'HuZes onderzoeken, projecten en diensten die in lijn zijn met hun missie.

Voor meer informatie zie: facebook.­com en deelnemers.­opgevenisgeenoptie.­nl