Partyflock

Bizzey, Kraantje pappie en Jozo maken beste track van het afgelopen jaar

 

Bizzey, Kraantje pappie en Jozo maken beste track van het afgelopen jaar

gepubliceerd door , op
Deze hele week worden de SLAM! Awards uitgereikt door radiostation SLAM!. De SLAM! Awards zijn vakprijzen, dus de winnaars zijn gekozen door de industrie zelf. DJ's, producers, labels, muziekredacties en festivalorganisatoren brachten de afgelopen weken hun stem uit. Zojuist is op SLAM! bekend gemaakt dat de track 'Traag' van Bizzey featuring Kraantje Pappie en Jozo de winnaar is van de SLAM! Award in de categorie 'Best Track'.

De winst van 'Traag' is onder andere te danken aan het feit dat de track met een duidelijke eigen sound het afgelopen jaar clubs en festivals domineerde.

Bizzey: "Dank je wel SLAM!. Traag is voor mij toch wel de doorbraak geweest bij het grote publiek als solo artiest. Super dit!"

Eerder deze week won Armin van Buuren de SLAM! Oeuvre Award, Noisia won de award 'Best Producer' en Brooks werd uitgeroepen tot grootste talent.

In de bijlage vind je een foto van Bizzey met de SLAM! Award. Vrij voor gebruik.
Check hier hoe Bizzey overvallen werd met de SLAM! Award:SLAM!
Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma's als Club Ondersteboven, Joost = Wakker!, The Boom Room, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.