Partyflock
 
­ Nederland

Wasteland Summerfest
Wasteland presenteert zijn eerste buiten festival

gepubliceerd door , op
Zoals men van Wasteland gewend is, wordt het een extravagant en anderszins uniek festival voor iedereen die ruimdenkend en tolerant is. Iets waar Wasteland wereldwijd al jaren voor wordt geroemd.

Deze eerste editie van Summerfest wordt georganiseerd in samenwerking met de legendarische KitKatClub (Berlijn), het befaamde Rapido, Chmpgn en Ms Jones.

Internationale DJ's en performers, art spaces en spectaculair live entertainment zullen samen een onvergetelijke sfeer creëren. Met ondermeer Dj Benny Rodrigues, Dj Funkerman, Dj Lucien Foort, Dj Nacho Chapado (SP), Dj Clark Kent (DE), Dj Sjeazy Pearl, Mad pussy gang (Fr), Olifanttakeover, Natsumi Scarlet en vele anderen ...

De locatie van Wasteland Summerfest is Thuishaven. De meest geschikte locatie voor dit festival.

Het thema is Mad Max. Post-Apocalypse, dance like there will be no tomorrow!

Zoals men van Wasteland gewend is, wordt er ook een beroep gedaan op het publiek om extravagant, fetish en anderszins buitengewoon feestelijk voor de dag te komen: 'Show ons de beste versie van jezelf, met een Mad Max twist!

Voor de zomer editie is de beruchte en strenge dress code eenmalig aangepast: Stoffen kleding mag, maar casual kleding is niet toegestaan.