Partyflock
 
­ Nederland

Techno Machine

anoniem gepubliceerd op
Techno Machine
25 mei 2004
TYP_DC (Voorheen: TYP Dance Concepten) heeft een nieuwe formule ontwikkeld samen met zijn DJ's met de concepten in samenwerking met 4 te Hengelo. Als eerste concept daarin ontwikkeld Techno Machine zich als zelfstandig feest binnen de TYP_DC.

Techno Machine was al een succesvol concept in 4, de gratis entree, verlaagde consumptie prijzen, regulier op de tweede donderdag van de maand. Vaste resident DJ: Intronic ontmoet elke maand nieuwe subtop Techno DJ's en de aanmeldingen hiervoor in het nieuwe concept zorgde ervoor dat Techno Machine t/m December vol zijn geboekt.

Techno Machine staat voor de harde en stevige techno, waar non-stop in de wissel tempo opbouwend is naar een climax die heftig is voor de echte techno liefhebber. Techno Machine is een techno feest: for Diehards Only!

Na de zomerstop gaat TYP_DC samenwerkingen aan met gelijksoortige organisaties waar zij hun succesvolle feesten in dezelfde formule als Techno Machine, New Moon, Transcene Nation, PURE! Progressive en HardTech nu ook buiten Twente in Oost-Nederland gaan uitbreiden. TYP_DC (met 227 aangesloten DJ's) gaat zich daarin profileren als overkoepelde organisatie in de non-profit sector, waar locale organisaties zelfstandig zich verder kunnen ontplooien, gebruik makende van ervaring en DJ's van TYP_DC met als doel: betaalbare feesten en betere doorstroming van nieuw talent.

In de formule selecteert de resident DJ Intronic (bekend door zijn veelzijdigheid op Techno-vlak) zijn eigen gast DJ's uit, verzorgt zijn eigen website zodat iedere Techno liefhebber snel kan zien welke DJ's te gast zijn. Als slot stuk van de avond is een Back2Back optreden van DJ Intronic samen met de Gast DJ!

Aanstaande donderdag (27 mei) heeft Techno Machine: DJ Tek-No-Bee als gast DJ, die afgelopen donderdag op Hemelrave Outdoorfestival de Techno Area volledig op zijn kop zette in een genadeloos tempo. Deze Uithoornse Techno DJ, regelmatig te horen op de Techno feesten in Oost-Nederland maakt laatste periode een onstuimige carrière door op Techno gebied en mag gezien worden als Nederlands aankomende topper en veel gevraagde DJ.

Nog geen twee weken later: 10 Juni ontvangt DJ Intronic nog twee toppers van Hemelrave, het DJ duo Gigan-tec, bestaande uit Hardstyle/Techno DJ's waaronder andere niet minder dan DJ Beukmanz die juist deze avond 100% Techno gaat verzorgen in een ongenadig harde tempo. Andere DJ's die verwacht worden in de loop van 2004: DJ's; Scrooge, Justice, Phyrox en nog vele subtoppers uit de Techno-scène!

Wil je meer weten wat er op deze avonden op Techno gebeurd, kijk in de Agenda van Partyflock of surf naar de speciale site van Techno-Machine: http://www.technomachine.tk

8 opmerkingen

Artiest TYP
Samenwerken in de non-profit sector is een win-win situatie, één overkoepelende organisatie kan zich beter profileren naar sponsors en Club's dan diverse kleine feestjes, verder blijft er een bepaalde continuteit in de feesten! Wordt tijd dat de non-profit sector zich verenigd!
Artiest {SHOWLIST artist 26741, 4822}
Je hebt gelijk luc, we gaan er wel komen, de mensen moeten het eerst weten, gratis feesie met wat leuke dj's dat is altijd een win win situatie

;)
Artiest {SHOWLIST artist 57742, 43116}
Vindt dit een erg goeie zet! TYP_DC gaat het zeker wel halen. We zitten op het moment op een behoorlijk hoog niveau en met subtoppers die ook op Hemelrave staan gaat het helemaal (Y). Zoals Teknobee zegt... WIN WIN WIN! :D
dat gaat goed komen !!!!!!!!!
langzaam zit er vooruitgang 1 maar we zitten nu op een stijgende lijn !
 
Artiest Mandark
Succes mannen!! Gaat allemaal de goede kant op he?!
 
klinkt lekker heren :)

nou nog eens zoiets in het noorden des lands!

helemaal geen techno feesten / avonden hierzo!

ja in combi met andere stijlen... dat vind ik maar niks!
altijd gezellig, met lekker drankie erbij en lekkere harde Techno, hoe meer er komen des te later het zal worden

:bounce: :bier: