Partyflock
 

Jay Denham en Bart Skils op Pure Audio

anoniem gepubliceerd op
Binnenkort kan er weer een nieuwe naam toegevoegd worden aan het inmiddels indrukwekkende rijtje techno-grootheden dat Pure Audio heeft mogen verwelkomen. Na o.a. Rino Cerrone, Deetron, Space DJz en Damon Wild maakt op 5 juni niemand minder dan Jay Denham zijn opwachting op deze 6e editie van Leiden's puurste techno feest.

Deze uit Michigan afkomstige techno legende is één van de pioniers van de Detroit sound. Zijn producties, al vanaf eind jaren 80 uitkomend op labels als Tresor, Cloned Vinyl, Disko B en zijn eigen Black Nation Records hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten in technoland. Verwacht een energieke, pompende techno set van deze man!

Voordat Jay het podium betreed word de zaal klaargestoomd door Pure Audio resident DeVos en Bart Skils. Deze laatste behoeft eigenlijk geen introductie meer. Met zijn welhaast legendarische feesten als Voltt, Traffic en Speakerplay is hij een van dé Nederlandse techno dj's van het moment. Het programma in de maxi hall wort afgesloten door Pure Audio resident Kim Wood, die de laatste restjes energie uit het publiek zal persen.

In de mini hall is het minimal dat de klok klikt. Hier zullen Spaßmeister J en Laurens Lauhaus de boel op stelten zetten met klinkende clickhouse klanken. Lauhaus is één van de mannen achter Mono, Traffic en Household; hiermee behoort hij tot de vaandeldragers van de vaderlandse minimal scene.

Pure Audio
Lokatie: LVC Cultuur Podium, Leiden
Datum: 5-6-2004
Tijd: 23:00-05.00 / Let op: deuren sluiten om 02:00
Prijs: vvk 12,50 / deur 15,00
Website: http://www.pureaudio.nl

Maxi Hall:
Jay Denham (Black Nation, USA)
Bart Skils (Voltt, Speakerplay, NL)
DeVos (Pure Audio)
Kim Wood (Pure Audio)

Mini Hall:
Lauhaus (Mono, Household, NL)
Spaßmeister J (Pure Audio)

Voorverkoopadressen:
Leiden: Cyber, J&T Records, VVV, Plaatboef
Amsterdam: Outland, Rush Hour
Haarlem: Trancentral
Den Haag: Confused

16 opmerkingen

Woohoooo, ik ben zeker present!! Jay op TeQnology was gruwelijk...en onze eigen Skils is altijd goed...lekker bezig Pure Audio :respect:
 
Ben bij Integrate :respect:
 
Artiest {SHOWLIST artist 61264, 43951}
Eerst zaterdag nog ff genieten van Skils op Speakerplay en week daarop weer Skils in Leiden.
tja... vind Jay denham nou niet echt top, platenkeuze is zeker goed maar mix technisch was et egt slecht @ teq... maar bart skils is zoiezo vet, ben r vast wel:D
mix technisch is Dave ook niet top, Rush ook niet top...ze maken allemaal fouten..maar niemand hoor je over Dave of Rush klagen ;)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest {SHOWLIST artist 65572, 30089}
ik vond de platenkeus van denham nou niet echt geweldig op teqnology ! misschien wel leuke plaatjes die die draait maar ze sloten nou niet echt geweldig op elkaar aan ofzo !
Ik heb er anders wel vertrouwen in.... ;)
Heb Jay een paar keer mogen aanschouwen en moet zeggen dat ik het elke keer vet vond! Ben er in de HMH niet bij geweest, dus daar kan ik niets over zeggen....
 
TechnoFreak#1L:mix technisch is Dave ook niet top, Rush ook niet top...ze maken allemaal fouten..maar niemand hoor je over Dave of Rush klagen .

Clarke maakt miss wel af een toe een foutje maar ik hoor niemand het hem nadoen
laatste aanpassing
 
Artiest Tom Hattink
Ik ben er bijn a trots pop Leidenaar te zijn haha!! ;)

Best feestje weer, ben er zeker b(l)ij!!

Tom
wat je zegt is zeker waar lextc....maar laten we eerlijk zijn...Jay is ook een legende op zich...tijdens vorige DefQon was ie ook geniaal...eerlijk gezegd weet ik weinig van zijn platen keuze tijden teqnology :xtc: maar ik weet wel dat hij degene was die de zaal wakker maakte...vanaf zijn set begon iedereen te :bounce: inclusief moi :d
laatste aanpassing
Om maar te zwijgen van de keer dat Jay Denham de Gashouder op ze kop zette.....nuff said!!
 
Skils draaide op vorige Dial T for Techno echt goed maar op koninginnedag niet echt maar daar draaide eigenlijk iedereen een beetje drie dra drollig.

Maar ja we kijken eerst ff hoe die op Speakerplay draait en dan weet ik wel weer genoeg :xtc:
 
Artiest Mr. E
Jay Denham vond ik op teqnology best behoorlijk draaien. Het plaatjes plakken van Monika Kruse (die voor hem draaide) viel vergeleken bij de set van Denham behoorlijk in het niet...

Maar ja.. da's mijn mening.
eerst idd Speakerplay met de meesters! daarna zien we wel verder :bounce::xtc::bounce:
 
vind denham beter produceren dan draaien.