Partyflock
 
­ Nederland

LOUD! Invites Angerfist in P60

gepubliceerd door , op
LOUD! Invites Angerfist in P60
13 december 2016
Op 7 januari 2017 opent P60 haar deuren voor de inmiddels alweer zevende editie van hét hardste feest van Amstelveen en omgeving. LOUD! presenteert: Angerfist. Bam!

Angerfist is 's werelds meest toonaangevende hardcore-act, wat nog eens wordt onderstreept door het feit dat hij in de DJ Mag Top 100 van 2014 op plek 37 stond en hiermee de eerste hardcore-dj is in die lijst. Maak je klaar voor kneiterharde hardcore, snoeiharde stampende beats en een geweldige visuele show.

"Neem een trouwe schare fans, die vanuit heel Europa naar Brabant komen voor één artiest. Neem één hal van de Brabanthallen en plaatst daar de artiest met zijn volgelingen. Het resultaat: complete chaos en een nacht om niet te vergeten. 'Angerfist - Raise & Revolt' is het toetje na afloop van het gelijknamige feest. Om alles nog eens opnieuw te beleven." – Partyflock.nl


Angerfist is doorgebroken in 2001 en na de release van zijn eerste EP, heeft hij een indrukwekkende reeks van hits geproduceerd op Masters of Hardcore. De nummers hadden een enorme impact op de scène en de ontwikkeling van hardcore. Naast zijn muziek staat Angerfist bekend om zijn unieke live-performance. Gekleed in hooded sweater en met het beruchte Jason-masker reist hij de hele wereld over en draait hij de hardste bangers voor uitverkochte zalen. Met een onstuitbare drive om het hardcore virus te verspreiden komt hij op 7 januari naar Poppodium P60 in Amstelveen.