Partyflock
 
­ Nederland

Pleasure Island Lollypop groot succes afgelopen zaterdag! Tijd voor 2 nieuwe feesten van de organisatie

gepubliceerd door , op
Crazyland
9 maart 2016
FeestCrazyland · Dark Circus of Pleasure
Datumzaterdag 5 november 2016
LocatieNorth Sea Venue
Pleasure Island was de bom, "lollypop was het beste feest van het jaar" waren enkele reacties op het festival afgelopen zaterdag. Een goede afsluiter van het festival seizoen. Een heerlijke zonnige dag met warmte, zon, plezier en mooie mensen. Omdat wij als organisatie alweer vooruit kijken komen wij meteen met de twee nieuwe feesten die er aan gaan komen. 15 oktober SDC World Party en 5 November Crazyland Dark Circus. 15 oktober is alweer heel snel en wij gaan als organisatie samen met Exceptionnel en SDC een nieuwe uitdaging aan! Central Studio's in Utrecht. Waarom daar ? Omdat het een super chic uitstraling heeft en de organisatie een ander feest wil neerzetten dan normaal. Een chic sexy feest met goede organisaties die er achter staan. Ook de hostings zijn niet mis. De Little Sins en KOTB organisaties zullen aanwezig zijn samen met een leuke mini markt met kraampjes en extra's. Dit in combinatie met een top line up zal voor velen de rede zijn dat er nu al flink kaarten worden gekocht. De voorverkoop loopt voor een feest dat er voor het eerst plaats vindt heel erg hard. Koop jouw kaartje op sdcworldparty.com en mis dit feest niet !



Crazyland 5 November 2016
Het feest der feesten komt er weer aan! Nog heel even wachten tot November en wij als organisatie gaan de Hemkade weer omtoveren tot een sprookje. Een freaky Sprookje , Een dark circus sprookje. Crazyland is het feest bij uitstek dat mensen echt hun best doen op kleding en schmink. Daarom vragen wij jullie ook weer uit te pakken voor dit feest. Elke keer weer doen nog meer mensen hun best. Ook de schmink is daar onderdeel van! 5 november wordt er weer in voor in de boeken! Bestel je kaarten op crazyland.org en zorg dat je dit feest niet mist. Het feest is altijd ver van te voren uitverkocht. De dj's liegen er ook niet om. Zo zijn wij bezig met dj's als Marco V, Ruben Vitalis, Isaac, Darkraver, Dr Rude, Maus, Des Santos, Luna, Deepack etc etc. Koop hier koop tickets of hier koop tickets of bij Primera je kaartje.



Aftermovie
De aftermovie van Lollypop komt er aan! Er komen zelfs 2 aftermovies aan en de mensen zijn al heel hard bezig omdat voor elkaar te krijgen binnen een bepaalde tijd. Blijf kijken op facebook.com of crazyland.org voor foto's en fimpjes. Er komen er nog vele aan.