Partyflock
 
­ Nederland

Silo presents Bunktek

gepubliceerd door , op
Bunktek
20 juni 2016
Vrijdag 5 augustus geeft Silo het startschot van hun tienjarig bestaan. Sinds het gedwongen vertrek aan de Leuvense Vaartkom in 2011, trekt Silo doorheen België: Brussel, Gent, Hasselt, Luik, en Glabbeek. Het is in dit laatste landelijk dorpje dat op 5 augustus een 14-uur durende reis doorheen techno en house wordt voorgeschoteld.

Om 15:00 start alles op het buitenterras (indien regen overdekt) met een puike techno line-up. De gepassioneerde DJ/producer en tevens gezicht van de Berlijnse Berghain tempel, Marcel Dettmann, staat bovenaan de line-up die namiddag. Z'n rauwe geluid is gebalanceerd door de vele emotionele passages, pure techno en banging Chicago, van oud naar nieuw, Dettmann brengt het allemaal moeiteloos over. De jonge Oekraïner Etappe Kyle, ook bestempeld als Ben Klock's protegé, heeft een voorliefde voor donkere en dynamische geluiden. Door deze te combineren met zachte melodieën en intense grooves creëert hij een illustere atmosfeer. De live act van de dag komt van de mysterieuze Vril. Met muziek uitgebracht op Giegling, Dystopian, Delsin, Ostgut en Semantica kan je zonder twijfel aan een gestoorde live sessie verwachten. Vanop Belgische bodem staat de getalenteerde Border One geprogrammeerd. Hij maakt momenteel furore met releases op oa het Nederlande Wolfskuil.

Wanneer de nacht valt schakelt het feest over naar de overdekte dansvloer. Sven Väth, de charismatische Duitser, zal er de heerser worden van de nacht. Het is moeilijk samen te vatten wat de man allemaal betekent voor de house en techno gemeenschap. Hij schreef en schrijft nog steeds geschiedenis. Van de big stages zoals Tomorrowland tot de kleinste underground clubs zoals Robert Johnson, Sven Väth bespeelt ze allemaal. De toekomst is aan de jeugd en daarom is de Rotterdamse Mattheis van de partij. Z'n debuutalbum werd geprezen door de internationale muziekpers en terecht. Zijn delicate en fysieke sound is uniek en dient beleefd te worden.

Naast deze al indrukwekkende line-up is er nog een surprise act uitgenodigd om het feest volledig te maken. Helaas kunnen er geen tips gegeven worden maar naar Silo-traditie kan u zich verwachten aan een klassebak.

Voor deze feesteditie is het terrein uitgebreid en voorzien van een ruim aanbod aan kwalitatieve foodstands, cocktail & juice bar, relax-zone en zoveel meer.

Gratis busvervoer van/naar treinstation Tienen
Gratis camping
Gratis parking

Tickets
get in early:€ 17 (Entrance before 19:00)
First wave:sold out
Second wave:€ 25


Bestel je tickets hier