Partyflock
 
­ Nederland

Suono Culture Indoor Festival in Effenaar

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 2 april neemt Suono Culture alle zalen van de Effenaar over voor de allereerste editie van Suono Culture Indoor Festival met de beste techno uit binnen- en buitenland.

In de Main Techno Area pakken ze flink uit met een 2,5 uur durende B2B show van Secret Cinema en Egbert. Sets van dit gelegenheidsduo zijn bijzonder en waren voorheen enkel te zien op de grootste festivalpodia van Nederland maar voor Suono Culture maken ze graag een uitzondering. Daarnaast ook een lange set van Gregor Tresher, die bekend staat om zijn melodieuze donkere techno. Resident Claudio zal de avond openen.

Zaal 2 staat in het teken van Suono Culture's nieuwe sublabel Digs Deeper; Suono Culture's keurmerk voor de beste Minimal en deep techno. Uit België brengen Massimo Girardi, Ilario Liburni en Deltano, beter bekend als Homegrown, een unieke B2B2B-set. Een primeur! Ook zie je Just Pete, een bekend gezicht in de Eindhovense scene die momenteel als prominent lid van de formatie die Holländer druk bezig is om de Minimal-sound weer helemaal op de kaart te zetten. De avond wordt geopend door Eindhovenaar Jay Swiff, die de Suono Diggs Deeper Area al vroeg in zijn set de diepte in sleurt.