Partyflock
 

Eindelijk weer eens hardtechno in Den Haag

gepubliceerd door , op
Het is al weer een tijd geleden dat er in Den Haag een goed hardtechno feest werd gegeven. Op zaterdag 12 maart kunnen liefhebbers zich gaan vermaken in de PIP in Den Haag. BR Hard Techno komt samen met Connected met een hele dikke line-up in twee area's.

In de BR Hard Techno staat Giorgio SFX die al jaren terug begon met hardtechno op feesten als The Chaos Theory. Later werd hij steeds vaker geboekt op grote feesten als refuse en Decibel. De drijvende kracht achter Mental Torments & Cannibal Society; Mike Drama komt een hele dikke set brengen op deze avond. Mike staat al jaren bekend om energieke hardtechno sets die hij vaak draait met 3 tot 4draaitafels. In Nederland is hij wellicht één van de meest geboekte hardtechno dj's en daarom stond deze koning afgelopen zomer op Awakenings Festival te knallen.

Greg Notill stond dit jaar ook op diezelfde hardtechno stage op Awakenings. Deze Franse held zie je niet vaak in Nederland, maar als je hem ziet draaien dan is het gegarandeerd feest. Greg draait de laatste jaren op de mooiste plekken in de wereld. In Europa stond hij laatst nog op o.a. Nature One, The Qontinent, Monegros Desert Festival & Syndicate. Greg zal de avond in de BR Hard Techno gedenkwaardig gaan afsluiten.

De tweede area wordt gevuld met techno door de dj's van Connected. Ook in deze area zijn twee Internationale helden geboekt. Zo komt Israel Toledo uit Mexico & zal Owen Offset uit Malta worden in gevlogen voor 2 unieke techno sets. Beide dj's draaiden al op locaties als Tresor & Decadance en zullen heerlijke verfijnde techno aan Den Haag gaan voorschotelen. De area wordt aangevuld door dj's van Connected zoals Spectrum, Navda, Enrico Fuerte, Monoteck & Intelligence. De PIP zal in twee geweldige area's gaan trillen op zijn grondvesten, dat is nu zal zeker!

De laatste kaarten worden verkocht via Ticketflow.