Partyflock
 
­ Nederland

Project Houseparty - The Hangover

gepubliceerd door , op
Na vele succesvolle XL-edities en verschillende leuke locaties is Project Houseparty op zaterdag 27 februari te vinden in Poema! Op deze locatie is werkelijk alles mogelijk, waardoor ze het concept naar een nog hoger plan kunnen trekken en het nog epischer kunnen maken. Beleef het huisfeest der huisfeesten tijdens welke ze voor ieder wat wils bieden door de Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes dichter bij elkaar te brengen. Voeg er de meest dwaze elementen aan toe en gooi er een Project X-jasje omheen: een waanzinnig gezellig, te gek, groots en gigantisch spektakel!

The Hangover
Verwacht een knaller van een openingseditie in Poema waar je U tegen zult zeggen. Net als de trilogie van The Hangover mag je één en al sensatie verwachten. Je drankjes worden geserveerd in red cups, de waterpistolen zijn geladen met de 'smeerlijkste' shotjes en verder zul je voorzien worden van nog meer shotjes, drinkbuddies (helm waaruit je kan drinken), BeerBong (slang waar alcohol doorheen loopt) bodyshots en heel veel partygadgets. Verder zullen er On Stage Games zijn, drank- en eetspelletjes waarbij je het opneemt tegen een ander. Hoe snel 'at' jij een pitcher bier/baco of werk jij als snelste een hele taart naar binnen? Er zijn uiteraard leuke prijzen te winnen! Uiteraard zullen er genoeg Beer Pong tafels aanwezig zijn om elkaar uit te dagen. Alsof dit allemaal niet al genoeg is, zijn er ook casino-tafels. Speel samen met je vrienden een potje Russisch Roulette en wie weet ga jij naar huis met de jackpot! Ook laat Project Houseparty deze avond vele dromen werkelijkheid worden. Hoe? Dat en 1000 en 1 andere verrassingen verklappen ze (nog) niet.

Het laatste wat ze verklappen is de line-up. Muzikaal zal je niets ontbreken deze avond: met heel veel trots meldt men dat de dames en heren van KD Soundsystem - Kuddedieren een geweldige show komen geven. Ze waren ook aanwezig bij de uitverkochte openingseditie (XL) in de Winkel van Sinkel en wat was dat een heerlijk feestje zeg! Ze komen nu ook de Poema op z'n kop zetten en er samen met jullie een onvergetelijke avond van maken. Zij worden bijgestaan door o.a.: Mr. Wez, MRVN CRKL, Dyon Calvo en Religion. De avond zal worden gehost door: MC Hazjikidee!

Volledige line-up
KD Soundsystem - Kuddedieren (on stage)
Mr. Wez
MRVN CRKL
Dyon Calvo
Religion
Project X Soundsystem (special!)
Surprise Acts & Amazing Entertainment
Hosted By: MC Hazjikidee

Tickets
Voorverkooptickets haal je bij
koop tickets:
Cheapass Tickets:€7 (beperkt aantal beschikbaar)
- Presale Tickets:€10
- Group Ticket (3 pers.):€25
- Group Ticket (5 pers.):€40

More at Door!