Partyflock

Grand Opening Event Center Culemborg

Grand Opening Event Center Culemborg

gepubliceerd door , op
Één van de meest legendarische, grootste en mooiste locaties van midden Nederland gooit haar deuren weer open! Deze danstempel aan de bekende Beesdeweg zal voortaan door het leven gaan als: Event Center Culemborg.

Inmiddels worden hier en daar alweer wat losse events georganiseerd en de reacties van het publiek zijn duidelijk; 'er moet een grand opening komen!'. Nou mensen, die komt er! Zet 19 maart maar alvast in je agenda. Kosten noch moeite worden gespaard om dit tot de meest spectaculaire opening van het jaar te maken! De komende dagen zal alle info en de gehele line-up bekend worden gemaakt. Het volgende kunnen ze je wel alvast verklappen:

De grote zaal zal onder muzikale begeleiding staan van niemand minder dan Ruben Vitalis. 'The Cotton Candy Club' is de naam van deze zaal en Ruben nodigt een hele hoop muzikale vrienden uit om de boel eens lekker op te zwepen. Uiteraard staan de woorden 'sexy' en 'vrouwvriendelijk' hierbij centraal. Mensen die Ruben Vitalis kennen, weten eigenlijk al genoeg.

De tweede zaal is een hosting van de meest rebelse dj van ons land: Outsiders. Met zijn veelbesproken concept, Rebl City, toert hij door binnen en buitenland en zorgt elke keer weer voor complete chaos op de dansvloer en in de dj booth.
Verwacht keiharde freestyle, hardstyle en wellicht zelfs een snufje hardcore!

De derde zaal wordt gedomineerd door vrouwelijk schoon. Hier nemen de beste female DJ's van ons land plaats in de dj booth!

Kortom, genoeg om enthousiast over te worden. De gehele line-up, ticketprijzen en VIP-arrangementen worden de komende dagen bekend gemaakt!

5 opmerkingen

happy dayzz culemborg part 100054. Nu echte horecamannen die de tent runnen ipv die waspoeder handelaren of noisekick tokkie die de boel regelt :bye:
Ben benieuwd hoe lang het dit keer gaat duren.­
luister naar je gasten , dan blijf je ook bestaan .­Dat beterwetende betuttelend gedoe heeft dus niet gewerkt.­Dit ziet er goed uit dus succes luitjes.­

Uitspraak van Pascal_1974 op donderdag 28 januari 2016 om 16:04:
happy dayzz culemborg part 100054. Nu echte horecamannen die de tent runnen ipv die waspoeder handelaren of noisekick tokkie die de boel regelt :bye:

👍👍👍👍👍