Partyflock
 
­ Nederland

Breakfast Club start het nieuwe jaar in stijl

gepubliceerd door , op
Breakfast Club
15 november 2015
FeestBreakfast Club · Nieuwjaarsontbijt
Datumvrijdag 1 januari 2016
LocatieOldschool Amsterdam
Het geliefde Amsterdamse nieuwjaarsontbijt vindt dit jaar plaats in een oud schoolgebouw met o.a. Helena Hauff, Mike Servito en XDB.

Traditiegetrouw verzorgt Breakfast Club op 1 januari de ultieme start van het nieuwe jaar met een line-up en ontbijt om je vingers bij af te likken. Dit jaar op een geheel nieuwe locatie: Oldschool. Met een oud schoolgebouw vol gangen, trappen en meerdere zalen heeft Breakfast Club de ideale plek gevonden voor haar nieuwjaarsfestijn. De kaartverkoop is van start gegaan via koop tickets.

Breakfast Club organiseert al bijna vijf jaar dance feesten onder het credo: "The Freaks may come out at night, but the real troopers come out after dawn." De feesten staan bekend om de intieme sfeer, spannende locaties, eigenwijze acts en de trouwe vaste aanhang waarmee het echte BFC-gevoel compleet is.

Programma
Het vijfde nieuwjaarsontbijt, en wat voor eentje! Op de line-up prijken spannende namen als de Duitse Helena Hauff, de Amerikaanse Mike Servito en XDB. Helena Hauff is bezig de wereld te veroveren met haar eigenzinnige mix van acid, electro en spacy synth pop. De uit New York afkomstige Mike Servito neem het stokje over voor een set zoals alleen hij dat kan en Old School zal schudden op zijn grondvesten. XDB is er ook weer bij en dat is niet zonder reden. De Panoramabar resident zal de meest obscure house en electro platen uit zijn tas toveren voor een onvergetelijke set.

In de tweede zaal legt de Zwitserse Eli Verveine haar diepe groovers op waar doordansen de enige optie zal zijn. Aan haar zijde staat Nederlands talent Ivano Tetelepta, die met zijn eigenzinnige house sound een live set ten gehore brengt. De muzikale omlijsting is in vertrouwde handen van de BFC residents. 1 Januari in Oldschool dus, tot dan!

Line up:
· Helena Hauff
· Mike Servito
· XDB
· Eli Verveine
· Ivano Tetelepta - live
· BFC residents