Partyflock
 
­ Nederland

Goed het nieuwe jaar in met 30 jaar Club Rodenburg

gepubliceerd door , op
Wat zeg je nou? Jazeker, club Rodenburg in Beesd bestaat begin volgend jaar geen 10, geen 20 maar liefst 30 jaar! Een geweldige prestatie en eentje die natuurlijk even dik gevierd mag worden! Zaterdag 2 januari is iedereen welkom en mag zelfs gratis naar binnen om dit superfeit te vieren! De 30 Years Golden Anniversary gaat gevierd worden met een geheel eigentijds feest in alle zalen van deze mooie topclub in het centrum van Nederland.

Kijk eens rond in de Rodenburg op de Virtuele tour! (Let op, de virtuele tour is niet meer up-to-date, de verschillende zalen zitten wel op dezelfde plek)

Rodenburg

Met de gezellige maar toch classy uitstraling die je gewend bent van o.a. de 7th Heaven Events feesten en bijvoorbeeld Bi-Rotic of Miss Melody Invites bij Club Rodenburg, staat 2 januari 2016 nu al op de planning als een van de meest spraakmakende feesten van het komende jaar! Dit wordt een feest dat natuurlijk door zoveel mogelijk mensen gevierd moet worden en daarom is besloten als cadeautje voor jullie als trouwe bezoekers om iedereen (18+) gratis entree te geven tot dit knalfeest. Een leuker begin van het nieuwe jaar is toch haast niet voor te stellen?



Zeker weten? Garantieticket halen!
Dit geweldige 30-jarige jubileum van club Rodenburg is supported by 7th Heaven Events en Miss Melody Productions en naar verwachting zal Rodenburg compleet gevuld zijn met feestvierders! Wil je daarom zeker weten dat je hier wel bij kan zijn, raadt Rodenburg je aan om vooraf een Garantieticket te bestellen. Hiermee ben je verzekerd van entree, en je krijgt de prijs van je ticket bij binnenkomst vergoed in muntjes, dus het blijft ook voor jou een gratis feest!



Flink uitgepakt op 2 januari
Zoals je gewend bent van de Rodenburg feesten zal er flink uitgepakt worden (ja zelfs bij gratis entree kun je dezelfde kwaliteit als altijd verwachten) en zullen ogen en oren niks te kort komen. De line-up liegt er niet om en zal bestaan uit onder andere de volgende artiesten:

Michael Mendoza
Miss Melody
Chris Scott
Ruben Vitalis
Francois
MEM
Des Santos
Flex
Mc UB

Dit zijn pas de eerste namen, er zullen er nog meer volgen! Houdt de media in de gaten! Zet 2 januari 2016 alvast in je agenda op alle partysites en nodig al je vrienden uit om deze 30 Years Golden Anniversary mee te komen vieren! Gratis en voor niks, dus wat let je? Zaterdag 2 januari is club Rodenburg voor jou the Place to Be!



Koop je garantietickets via deze pagina.