Partyflock
 
­ Nederland

Vermoeide Avicii zegt weer optredens af

gepubliceerd door , op
Vermoeide Avicii zegt weer optredens af
3 september 2015
ArtiestAvicii Site
Avicii heeft zijn optredens voor de rest van dit jaar afgezegd. Hij zou komende tijd optreden in de VS, China en Japan, maar die shows zijn nu uitgesteld tot volgend jaar, zodat Avicii een pauze kan inlassen. Dat meldt zijn woordvoerder aan Billboard. De druk van het toeren, opnemen van zijn nieuwe album en regisseren van zijn eigen videoclips zou de dj teveel zijn geworden.

"I look forward to keep being innovative with my team in leading a bigger change than just with my music. In moving my tour promotional responsibilities to next year, I have a great opportunity to focus on myself and spend time trying to grow up in a way I never got the chance to – normal, or as normal as it could get. My team, label and family have encouraged me to do that and I realize not many in my position get that opportunity."


'Nee zeggen'
Hij neemt de pauze op aanraden van mensen om hem heen, zegt hij. "Mijn team, label en familie moedigden me aan om dit nu te doen en ik realiseer me dat veel mensen in mijn positie die kans niet krijgen."
Vorig jaar schrapte de Zweedse dj ook al optredens nadat hij kampte met gezondheidsproblemen. Ook toen nam hij teveel hooi op zijn vork, vertelde hij destijds.
"Het plan was een maand vrij te nemen, maar in werkelijkheid zat ik twaalf uur per dag in de studio en daarna ging ik direct weer toeren. Het is in de muziekindustrie moeilijk om nee te zeggen. Je wilt altijd en overal draaien.''

Nu.nl

6 opmerkingen

Die vent word geleefd heb ik het idee, mag hopen dat hij nog tijd overhoud om ervan te genieten. Leuk al dat geld en die optredens, maar als je buiten je werk nergens meer tijd en energie voor hebt lijkt me ook niet alles..
Volgens geruchten zit hij ook flink aan de coke en/of meth in de VS. Dat zou zijn gezondheid verklaren :p
Werkzaam bij Zwaardski
Tijdens Tommorowland 2015 stond hij er ook bij met de energie van een glasbak. Muzikaal niet slecht hoor, maar totale desinteresse.
Dat kind is ook echt 23 ofzo. Gewoon een marionet van de platenmaatschappij.
Zulke mensen worden vaak niet oud of gaan in elk geval helemaal naar de klote :(
Ik word ook zeer moe van zijn muziek