Partyflock
 
­ Nederland

Menno Solo bij Beachclub Fuel

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 15 augustus zal Menno de Jong zijn marathon DJ set skills weer vertonen bij Beachclub Fuel op het Bloemendaalse strand. Trance liefhebbers kijken elk jaar uit naar deze unieke kans om het beste van de huidige Trance, maar ook de classics van vroeger te horen terwijl de zon onder gaat achter de DJ booth.

Het zijn twee drukke jaren geweest voor Menno sinds de vorige editie. Een platendeal met Black Hole Recordings werd snel opgevolgd door misschien wel zijn grootste release tot nu toe: 'Creatures of the Night', met de vocalen van de Canadese Noire Lee. Daar hield het niet op, sterke tracks zoals 'Solicitude' met Adam Ellis, 'Connected' met Shelley Harland, 'Any Other Day' en 'Your Heaven' met de prachtige vocalen van Aneym werden allemaal gedraaid door de grote namen in de Trance scene. Menno's carrière kwam zodoende tot een nieuwe piek, waardoor hij zijn extended sets al naar Sydney, New York, Buenos Aires en Minsk wist te brengen.

Alle early-bird tickets zijn inmiddels al verkocht, maar er zijn nog wel een aantal regular tickets verkrijgbaar, zorg dat je er snel nog een te pakken krijgt zo dat je dit spectaculaire evenement niet hoeft te missen! Ze zijn verkrijgbaar via www.mennodejong.com/tickets.