Partyflock
 

Teknation 7.0

gepubliceerd door , op
Dit Teknation feest zal plaats vinden in de Arena (Utrecht). De Arena is gevestigd onder het stadhuis in historische gewelven en werfkelders, sommige gedeelten dateren tot 1200 n.c. Dus voor de Teknation feesten is dit een perfecte locatie, met zowel een ruime technozaal, als een zeer relaxte chillout room.


De dj's die deze avonds hun sets zullen laten horen zijn:
Jan Liefhebber (Highland Beats)
El Stino (Teknation)
Andreas Kremer (Primate, Lifeform, Germany)
Cell (Teknation)

Jan Liefhebber is eigenaar van het succesvolle Highland Beats label. Hierop hebben artiesten als Glenn Wilson, Andreas Kremer, Ignition Technician en Mike Humphries tracks uitgebracht. Jan Liefhebber, voorheen bekend als dj L’amour, heeft in vele clubs in binnen- en buitenland gedraaid. Daarnaast organiseert hij ook nog de Highland Beats label parties, waar artiesten als Lars Klein, DJ Boss en Glen Wilson al hun diensten hebben bewezen. Jan Liefhebber maakt zijn debuut bij Teknation en zal een pure electro set neerzetten aan het begin van de avond.
http://www.highlandbeats.com/

El Stino draait al vanaf 1991 techno en heeft na Teknation ook gedraaid in de Winkel van Sinkel en op feesten van Psychedelic Circus. El Stino heeft een voorliefde voor Zweedse muziek en daarom bestaat zijn platenkoffer voornamelijk uit diepe Zweedse techno. Als opwarmertje voor Andreas Kremer zal El Stino een diepe set neerzetten zoals hij dat zo goed kan.

De laatste keer dat Andreas Kremer in Nederland draaide is al weer bijna vier jaar geleden. Het word dus weer hoog tijd dat deze dj/producer weer eens naar Nederland komt.
Sommige mensen zal de naam Andreas Kremer niet veel zeggen, maar deze dj/producer is in eigen land erg gerespecteerd om zijn zeer goede producties. Andreas Kremer draait al sinds 1987 en is als producer actief vanaf 1992. Hij is eigenaar van het label Lifeform Recordings en heeft in zijn jaren als producer al meer dan tachtig producties en remixes uitgebracht op gerespecteerde labels als Primate, Analog Records, Contrast, Eukatech, Kazumi, Technosis, Audio, Purenoise en EMF.
Wij hebben hoge verwachtingen van deze zeer vriendelijke en gerespecteerde man uit Duitsland.
http://www.andreaskremer.com/
http://www.lifeformrecordings.de/

Cell is er al vanaf het begin van Teknation bij en heeft elke keer bewezen een waardige afsluiter te zijn. Cell draait al sinds 1992 en heeft na Teknation op meerdere feesten zoals Psychedelic Circus, Ultimate Techno en TechnoLab, zijn kunsten vertoond. Met zijn energieke set zal Cell ook deze keer weer zorgen voor een waardige afsluiting van de avond.

Voor wie even wil bijkomen van al het techno geweld is er de mogelijkheid om in de chill-out tot rust te komen door de electronische klanken van Didier Mores & Jeroon.

Samengevat: Goede DJ’s in een kleine locatie, geen massaal evenement, maar wel de vette DJ’s!!!


Teknation 7.0
Vrijdag 26 juli 2002
Arena, Oudegracht 155, Utrecht
23:00 - 05:00
10 Euro, Doorsale only!

11 opmerkingen

Vet feestje , vorige keer was het echt TOP , je zit gewoon echt in de gewelven van die gracht ,echt super. MOet nog ff kijken of ik er heen ga , ben dan net terug van vakantie:(
laatste aanpassing
ik ben er aankomende vrijdag wel:D
 
Ben 10000% van de party.
Alleen Andreas kraemer al :):):):)!!!!!!!
Als ik dat eerder had geweten was ik wel gegaan, maar nu heb ik al wat anders. Beetje klote.
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
ik ben er ook

moet fotos maken :-) en partyhuman gaat mee
laatste aanpassing
ja word weer lekker stampen vrijdag:D
 
wat kan ik zeggen :D voor de mensen die nog een beetje de underground sfeer willen proeven, raad ik teknation aan :D
 
Yeah right! TOPFEEST duz:D
 
FF vraagie, wat is het verschil tussen Andreas Kremer, Andreas Kramer en Andreas Kreamer?
Heeft ie onder elke naam een andere stijl ofzo?
Pff wat een kutfeest veel ste harde techno.. neej dat was het niet meer... gelukkig was het gratiz