Partyflock
 

Dimensionz

gepubliceerd door , op
Wegens overdonderend succes van vorig jaar organiseert Jongerencentrum Goeroe weer een semi open-air Hardhouse/Techno party Dimensionz.

Het afgelopen jaar verlieten zo’n 1000 razend enthousiaste partypeople het festivalterrein.
Dit jaar op 30 augustus 2002 hoopt de organisatie van dimensionz zo’n 1500 mensen te verwelkomen.

Het festival wordt gehouden in het park van Schoonebeek. Een megaoverkapping van 20m bij 20m, zorgt ervooor dat de “dansvloer” opimaal verlicht kan worden en er bij slecht weer toch een briljant feest kan komen.

Dimensionz heeft een prima line-up met C-Town, het bekende dj team uit Coevorden. Die hebben al in menige discotheken hier in de buurt gestaan. En daar de boel op stelten gezet.

Naast C-Town staat dj Luna die probeert de pannen van het dak af te slaan. Hij is een opkomende dj, en is een maandelijkse dj voor Q-Base. Heeft ook al op verschijdende houseparty’s gedraait (Qlimax, Mysteryland, Qlub Tempo, Multigroove, Houseqlassics, etc).

De hoofdact van de avond is dj Vortex uit Italie hij is vooral bekend van zijn eigen “produces” zoals Incomming en het album Enter.

Kijk voor meer informatie op de website http://www.dimensionz.nl
of neem contact op via het mailadres info@dimensionz.nl

20 opmerkingen

ja eindelijk een feest op 10 min rijden dus ik ben aanwezig groeten
Ik ben dr ook! 10 min rijden idd.
het scheelt weer dat het maar tot 2 uur duurt want de dag erop hardcore resurrection:P
Het duurt maar tot 2 uur idd, maar daarna is er nog een after-party in The Bridge bij Meppen (Dld). Dat zit bij de prijs inbegrepen en er wordt daar tot in de kleine uurtjes doorgebeuQt!

Ben cker van de partij! :bounce: :bounce: :bounce:
 
Nou weet je wat Rico.... Zal ik dan ook maar heen gaan dan? En zekerzzz te weten dat het een feessie wordt.

He jongens... Ik zie jullie allen vast wel waaien op dimensionz... Dus tot dan.

Greatz
zZlaapKopZzzzz.
nou die afterparty kijk ik nog wel ff of ik daar heenga want zoals ik al zei hr maar ja een feest in drenten dat ondersteun ik alleen maar door te komen he groeten
Kee Dan!!!!!!!!
veeetttttt'''''nnnnnnnn, vorig jaar was het ook al veeeeeeettttt''''''''nnn, maar dit jaar wordt het nog veel beterzzzz.

laterzzz Mibone
laatste aanpassing
waarom geen afterparty in ZAK?? daar draaien die avond dana en isaac misschien een idee? laatst las ik ergens dat die after in bridge zou zijn
laatste aanpassing
 
afterparty in de bridge is toch veel beter, alhoewel isaac in zak iss ook top!!:D
 
Artiest Slavko
dus!!!!! iedereen heeft er wel zin in, nou ik ook.
heb al een wrede hardstyle set samengesteld dus jullie kunnen alvast de kriebels krijgen, hahaha.
bbbeuken!!!!! greetz slavko
Zak op zich wel mooi, maar er wordt lang niet zo vet gebueQt. En laten we eerlijk zijn, als je hele avond hebt staan :bounce: , moet je niet naar een tent gaan waar soft gedraaid wordt.

En Slavko, ben idd benieuwd naar je set! The harder, the better! ;D
zak op vrijdag is vaak beuken maar dat weten veel lui niet en dana is toch wel een garantie dat het vet word, of klop ik nou niet helemaal:D
PartyHuman> Zo te horen ben je nog niet in The Bridge geweest. Daar wordt echt stukken harder gedraaid als in Zak. Als je het op kunt brengen vanwege HR moet je cker naar The Bridge gaan. Vet :bounce: :bounce: :bounce: !!!
bridge kom ik ook wel weet dat ze daar strak draaien maar als ik moet kiezen tussen huis dj van bridge en lady dana is de keus voor mij toch wel snel gemaakt groeten
oke, je hebt wel gelijk, maar je weet nog niet wat er in de Bridge komt. Wacht maar af dat wordt ook wel een vettte line-up. Dana is goed maar ja die hoor je te vaak, die komt ja toch al elke vrijdag in Zak dus.
das ook wel weer zo vanaf nu zeg ik niks meer tot ik die line up heb gezien en als ie goed is ja dan ook die after maar ff dat weekend word toch al duur, dus dan maar meteen goed:D feesten maar we zien hetvanzelf groeten
Idd...heb al gecheckt, maar de line-up is nog nie bekend... ff afw8en, maar wordt cker wel vet!
At last! :-D De line-up van The Bridge voor 30 augustus is bekend! Deze avond zal ook Dimensionz After Party gaan heten en niemand minder dan DJ Luna zal na Dimensionz ook afreizen naar The Bridge om daar tot in de kleine uurtjes verder te gaan BeuQen!!! :bounce: :bounce: :bounce:
Mensuh!!! Nog ruim een week en dan is het zo ver! :D De organistie is in volle gang en iedereen heeft er zin in! Het feest zal worden voorzien van een VETTE licht- en geluidsinstallatie, dus dat gaat helemaal goed komen. Ook zal er vervoer (bussen) worden ingezet na afloop om de party people die er nog nie flauw van zijn, tegen een geringe vergoeding van €10,= naar de after-party in The Bridge en weer terug te brengen. Dus... zonder zorgen naar The Bridge om daar lekker verder te beuQen! :bounce:

Take it to another Dimension!!! Tot volgende week!
laatste aanpassing
 
leuk leuk vond het vorig jaar super echt top (y)
maarja dag erop hardcore ressurection!! Beterzzz (y)