Partyflock
 
­ Nederland

Rommelig keert terug in de Backstage met een XL editie

gepubliceerd door , op
Het succesvolle feest Rommelig keert dit jaar met oud en nieuw terug naar hun vaste thuishaven; Backstage Almere. Dhiredj Pahladsingh, Daniël en Stefan Franco, de organisatoren van het feest kijken terug op twee uitverkochte edities binnen een jaar. Dhiredj vertelt hoe het feest is ontstaan: 'De allereerste editie van Rommelig vond plaats op nieuwjaarsnacht 2013-2014. We vonden het aanbod aan feestjes in Almere op nieuwjaarsnacht schaars, dus zijn we zelf maar wat gaan organiseren.'
'We brachten een groep Almeerse DJ's bij elkaar die ieder een unieke draaistijl erop na houdt, verzonnen een concept waarbij om het halfuur wordt gewisseld van DJ en gaven het de toepasselijke naam; Rommelig.' aldus Stefan Franco, een van de organisatoren van het feest. 'Tussendoor hebben we nog een kleine editie gedaan met Koningsnacht, maar onze derde editie moet echt gaan knallen. Zie het als een soort Rommelig XL'.

Op nieuwjaarsnacht barst hun grootste editie tot nu toe om 1 uur 's nachts los in Backstage Almere. Vijftien dj's die hun roots in Almere hebben, zullen elkaar in korte tijd afwisselen achter de draaitafels. Bij Rommelig gaat het voornamelijk om de gezelligheid. Qua muziek kan je nergens op rekenen, maar alles verwachten. Van house tot hiphop en van 90's classics tot de nieuwste elektronische muziek.
Dit jaar zijn er voor het eerst twee zalen tegelijkertijd open. De grote Rommelig zaal zal in het teken staan van hiphop, house, r&b, 90s en tropical bass. In de kleine zaal, Netjes geheten, zal voornamelijk techno, deephouse en techhouse gedraaid worden.

Rommelig XL vindt plaats in Backstage Almere (Achter de Media Markt) op nieuwjaarsnacht. Het feest duurt van 01:00 tot 07:00.
Tickets a €9 kunnen nog gekocht worden via koop tickets.