Partyflock
 
­ Nederland

1 November nieuwe editie Sonic Boom in Haarlems Patronaat

gepubliceerd door , op
Sonic Boom
30 oktober 2014
Op zaterdag 1 november vindt er weer een nieuwe editie plaats van Sonic Boom in het Haarlemse Patronaat. De Sonic Boom avonden staan nog steeds garant voor een avond vol dikke dubstep en opzwepende grime. Hierbij probeert Sonic Boom altijd een gebalanceerde mix te brengen tussen oude en nieuwe platen. Ook de line-ups bestaan uit reeds gevestigde namen en opkomend talent. De PA van Patronaat is perfect gebleken voor de diepere Dubstep geluiden. Genoeg Subbass om je broek van je benen te scheuren.

Bij deze Haarlemse editie is er weer het nodige uit de kast getrokken om er een unieke Sonic Boom avond van te maken:

Compa (Deep Medi / WX/WL)
Uit Manchester wordt de 21 jarige Compa ingevlogen om de subs van het Patronaat maximaal te laten trillen.
Met releases op Deep Medi, Boka Records, Local Action en zijn eigen WX/WL heeft deze jonge Brit bewezen een vaste waarde te zijn in de huidige dubstep en bass scene. Zijn optredens in Boiler Room en op het Outlook Festival hebben eveneens bijgedragen aan deze reputatie.

Proxima (Tempa)
Deze Eindhovenaar die inmiddels woonachtig is in London, is de producer achter één van de heetste dubplates van het moment. Zijn tune 'Trapped' wordt door alle grote jongens in de scene gedraaid en wordt binnenkort eindelijk gereleased op zijn debuutalbum op het prestigieuze Tempa label. Ondanks dat zijn debutalbum nog niet het daglicht heeft gezien bestaat de discografie van Proxima uit zeer indrukwekkende releases op onder andere: Shogun Audio, Frequency en Demand Recordings. Zijn dj sets zijn even interessant als zijn producties en varieren van dubstep tot drum & bass met veel eigen exclusief materiaal.

Dubbacle (Underslang Audio)
De Nederlandse producer Dubbacle raakte geïnspireerd door artiesten als Digital Mystikz, Skream, TMSV, Gantz & Kahn voor zijn sub-bass gedreven muziek. Zijn eigen producties worden inmiddels al opgepikt door grote artiesten als Joe Nice en Truth. Op dit moment staan er een aantal sterke releases in de planning: dit zeker iemand om in de gaten te houden.

Brutuzz (Sonic Boom)
Brutuzz wordt gezien als één van de beste Nederlandse Dubstep dj's: energiek, gevarieerd en altijd credible. Geen enkele Nederlandse zaal heeft nog niet staan trillen op zijn sets. Als organisator en resident van Sonic Boom kan Brutuzz natuurlijk niet ontbreken en zal hij op gepaste wijze de avond afsluiten met een stevige set vol dubstep en grime.