Partyflock
 
­ Nederland

TIKTAK met grootse New Years Eve show dit jaar in Silverdome Zoetermeer

gepubliceerd door , op
Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging van een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Zoetermeer als Amsterdam plaatsvindt. Het SilverDome in Zoetermeer, bekend van de vele succesvolle dance-events georganiseerd door o.a. ID&T en b2s, wordt het tweede paradepaardje van TIKTAK deze avond. Een immense locatie met een arena-achtige uitstraling, midden in Zuid-Holland, die klaar ligt om uit elkaar getrokken te worden!

Organisatoren E&A Events en Enter Dexter geven te kennen dat ze de combinatie TIKTAK & NYE zien als de perfecte match en willen dan ook graag de trend voortzetten in de aankomende jaren. Met twee uitverkochte edities in de Heineken Music Hall in Amsterdam zijn de eerste stappen gezet en nu, met de toevoeging van het SilverDome, is het tijd voor de volgende stap.

De populariteit van de cross-over sound blijft door heel Nederland én ver daar buiten onverminderd toenemen met acts als The Partysquad, FeestDJRuud en The Flexican & Sef. Samen met TIKTAK stonden ze aan de wieg van het succes. Zij staan garant voor de typische high energy cross-over sound, tijdens Oud & Nieuw natuurlijk vol TIKTAK hits: een mix tussen hiphop, house, trap, moombathon, edm en meer.

Zoals eerder al vermeld heeft de top van de Nederlandse eclectische DJ scene te kennen gegeven aanwezig te zijn tijdens het debuut van TIKTAK in SilverDome. Naast de The Partysquad, FeestDJRuud en The Flexican & Sef zullen ook Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Dirtcaps, Girls Love DJs, Sem Vox en Geza Weisz & Manuel Broekman ervoor zorgen dat de avond een groot spektakel stuk gaat worden.

Check de vernieuwde TIKTAK website voor alle informatie, ticketverkoop en belangrijke updates!

Early Bird: € 34,95 ex. commissie
Regular: € 44,95 ex. commissie
Kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets.