Partyflock
 
­ Nederland

Blijburg maakt zich op voor seizoenssluiting

gepubliceerd door , op
Blijburg Closing
28 augustus 2014
De Blijburgse karavaan gaat weer inpakken en zich klaarmaken voor een hele nieuwe start. Maar niet voordat het hele Blije Circus nog een keer bij elkaar komt en van zich laat horen. Dus alle bezoekers, muzikanten en personeelsleden worden opgeroepen om nog eenmaal feest te vieren en te komen dansen en relaxen op het geliefde strand.

Voor deze gelegenheid komt het hele weekend de befaamde SaunaKaravaan]. Zij zullen neerstrijken in het zand en een heuse mini wellness center neerzetten. Een witte sauna, een hottub, een coldtub een stoomdome, zelfs een zweethut en vele kampvuren. Dus neem je sauna spullen mee! Ook de tarot dame wordt uitgenodigd en een heuse tenenlezer, ja dat lees je goed. Na je sauna rondje kun je in de tipi via een koptelefoon luisteren naar de soundscapes van dj Krien. De beste verteller die Amsterdam rijk is, Willem de Ridder sluit zich hierbij aan. Mis het niet! DJ Krien, zal daarna in de tipi blijven en de hele nacht zijn underground geheimen prijs geven.

Twee meesterlijke internationale producers zullen de kapel gaan vullen. Niemand minder dan Arjuna Schiks én Mees Dierdorp zullen beide een live set gaan neerzetten. Mees is net terug uit Ibiza en heeft DC10 laten trillen en wonderkind Arjuna released de ene internationale hit na de andere.

In het paviljoen kan er om 19.30 worden gedineerd aan lange tafels. Lex Empress zal zingen, dj Didiér Stijn zal haar muzikaal begeleiden.

Dan barsten de dj's los. Zender de man achter Costa del Soul en bekend om zijn housy disco vibes kruipt weer achter de booth.
De rest van de line-up zal snel bekend worden gemaakt.

Dus iedereen verzamelen voor de laatste dans van de zomer!

Early bird tickets voor zaterdagnacht a 10 euro nu te koop via koop tickets. Wil je mee-eten dan kun je een kaartje kopen van 27,50. Dat is diner en entree tot het feest op zaterdag. Op zondag is er vanaf 10 uur 's ochtends een programma (o.a. de kofferbakkenmarkt) maar dan is de entree vrij. Voor de sauna wordt dan wel een kleine bijdrage gevraagd. Op zaterdag zit dat in je kaartje.