Partyflock
 
­ Nederland

ALDA Events and ID&T kondigen line-up Amsterdam Music Festival 2014 aan

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 18 oktober zullen ALDA en ID&T opnieuw de krachten bundelen tijdens een gloednieuwe editie van Amsterdam Music Festival. Dit jaar zal de Johan Cruijff ArenA tot de grootste dansvloer van ADE omgetoverd worden en met de verhuizing naar deze nieuwe locatie wordt het festival naar een volgend niveau getild. Amsterdam Music Festival zal wederom plek bieden aan een line-up met een aantal van de populairste DJ's ter wereld. Zwaargewichten als Armin van Buuren, Dash Berlin, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Wildstylez en W&W zullen het podium betreden en daarmee belooft de komende editie van Amsterdam Music Festival uniek te worden!

Amsterdam Music Festival zal, net als in 2013, de thuishaven zijn van de DJ Mag Top 100 DJs Poll. Precies om middernacht zal de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld tijdens een spectaculaire ceremonie bekend worden gemaakt nadat honderdduizenden stemmers hun voorkeur hebben kunnen laten blijken. Het zal dit jaar tijdens #AMF2014 draaien om de DJ's:

Armin van Buuren:Niemand werd vaker tot populairste DJ ter wereld verkozen. In december staat hij tweemaal met 'Armin Only Intense: The Final Shows' in een (binnen het uur) uitverkochte Ziggo Dome.
Dash Berlin:Dit jaar staat Dash Berlin op de tiende plek in de Mag lijst. Amsterdam Music Festival zal een de zeldzame shows in Nederland zijn van deze graag geziene artiest.
David Guetta:Heeft als DJ en producer samengewerkt met de grootste artiesten ter aarde, goed voor de verkoop van meer dan 6 miljoen albums en 15 miljoen singles wereldwijd. Daarnaast is hij een sleutelfiguur geweest in de verovering van de Amerikaanse markt door Electronic Dance Music (EDM).
Dimitri Vegas & Like Mike:Dit energieke Grieks/Belgische duo is voor het tweede jaar op rij aanwezig bij Amsterdam Music Festival, een hoogtepunt van de editie van vorig jaar. Tevens hebben zij een grote rol gespeeld in de populariteit van Tomorrowland, zo verzorgen zij al sinds 2010 het festival anthem van dit Belgische mega-festival.
Hardwell:De huidige nummer 1 DJ van de wereld, tevens de jongste winnaar ooit. Na een fantastisch jaar vol met optredens in onder andere de VS, Brazilië en Australië is de hamvraag: zal hij zijn positie dit jaar weten te evenaren?
Martin Garrix:Deze rising star van het moment mag absoluut niet ontbreken tijdens Amsterdam Music Festival. Zijn hit 'Animals' werd een top 10 hit in meer dan 10 landen en stond op 1 in België en in de UK.
Wildstylez:Deze Nederlandse act met een uitgesproken eigen hardere stijl heeft een brug kunnen slaan tussen en de opkomende EDM-scene wereldwijd.
W&W:Twee van de meest talentvollle producers en DJ's van hun generatie, eveneens vorig jaar aanwezig bij #AMF2013. Energiek, enthousiast en niet te stoppen. W&W gaat proberen hun set van vorig jaar te overtreffen.

Meer informatie en tickets via www.amsterdammusicfestival.com

10 opmerkingen

Leuk feestje hoor.
Prijsig entreekaartje. Alleen festivals vragen zoveel
Uitspraak van Paul Ajay op woensdag 13 augustus 2014 om 11:08:
Prijsig entreekaartje. Alleen festivals vragen zoveel


Die vergunning zal best wat kosten en artiesten komen ook niet gratis en of je ze nu ZELF de beste vindt: het zijn wel de duurdere naampjes
niet mijn muziek (voor een hele nacht dan…) maar wel echt heel vet gedaan dit!
Ja hoor, ik ben er bij.
Uitspraak van Tja B) op woensdag 13 augustus 2014 om 11:11:
Die vergunning zal best wat kosten en artiesten komen ook niet gratis en of je ze nu ZELF de beste vindt: het zijn wel de duurdere naampjes


Tis meestal rond de 50/60 dus het viel me wel op. Snap je voor de rest wel
Uitspraak van Paul Ajay op woensdag 13 augustus 2014 om 14:38:
Tis meestal rond de 50/60 dus het viel me wel op.


Sensation was ook € 79,75 in die locatie.......
wij zijn erbij! Waar blijft de time table?