Partyflock
 
­ Nederland

SBTRKT met nieuw album naar Melkweg

gepubliceerd door , op
SBTRKT met nieuw album naar Melkweg
25 juli 2014
Zondag 16 november staat bass-producer SBTRKT in The Max met een nieuw album. SBTRKT was recent een van de smaakmakers tijdens het vooraanstaande PITCH Festival in Amsterdam. De officiële voorverkoop start 31 juli. Speciaal voor de fans wordt daarnaast een presale georganiseerd die op 29 juli begint.

Producer Aaron Jerome, gemaskerd bekend als SBTRKT, maakt een bijzondere mix van 2step, house, soul en een tikkeltje dubstep. In 2011 kwam de producer met zijn self-titled debuutalbum, dat insloeg als een bom (en dan met name de hit Wildfire featuring Little Dragon). Kort geleden bracht SBTRKT de EP Transitions en de losse track Temporary View uit, waar duidelijk te horen valt dat de Brit is gegroeid in zijn sound. Een mooie voorbode voor het tweede album dat later dit jaar uitkomt. Op het podium heeft SBTRKT een sterke liveshow vol percussie, synths en met net dat beetje extra pit.

Speciaal voor de fans wordt een presale georganiseerd die start op dinsdag 29 juli. Inschrijven kan voor maandag 28 juli via sbtrkt.com. De reguliere voorverkoop start donderdag 31 juli.