Partyflock
 
­ Nederland

NOXX² invites Nervo & Chuckie

gepubliceerd door , op
Tomorrowland staat in haar startblokken. Vanaf morgen is België het kloppende hart van de wereldwijde dance scene. Twee weekends met zowat alle grote namen uit de business, een formule die dodelijk is voor menig clubs. Maar niet voor de Antwerpse club Noxx, die slechts op 10 minuten verwijderd ligt van het feeërieke festival. Net zoals verleden jaar ontvangt Noxx een aantal 'mainstage' artiesten om 'het beste feest ter wereld' na middernacht voortt te zetten.

Zo zullen de meiden van NERVO op vrijdag 25 juli voor een tweede keer in amper een jaar tijd de Antwerpse club aandoen.
NERVO wist 9 maanden geleden maar liefst 23 verschillende nationaliteiten in Noxx te verzamelen, een unicum.

Eén dag later is het Dirty Dutch stichter, boegbeeld en grandmaster DJ Chuckie die één van Belgiës grootste clubs op haar grondvesten zal doen daveren. Voor Chuckie is het reeds de vierde keer dat hij in Noxx passeert, een thuismatch zeg dus maar, al dateert de laatste keer toch al wel van drie jaar geleden.

Voor diegenen die geen tickets bemachtigd hebben voor het festival of voor hen die na middernacht nog niet uitgefeest zijn, is er slechts één boodschap: the madness continues after midnight at Noxx Antwerp. Er zijn speciale combitickets waarmee je twee dagen lang de sfeer kunt opsnuiven, gekoppeld aan een weekendje Antwerpen.

Tickets voor beide dagen zijn te koop via Ticketscript: zaterdag / zondag