Partyflock
 
­ Nederland

Fuze Outdoor Festival 2014

gepubliceerd door , op
Fuze Outdoor
12 mei 2014
Het voorjaar is nog maar net begonnen... De vogels fluiten volop en de natuur laat haar mooiste kleuren zien. Hoewel de organisatie van Fuze ook geniet van deze eerste lentekriebels, zijn ze hiernaast ook alweer druk bezig met de voorbereidingen van Fuze Outdoor 2014! Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september staat de zevende editie van het alsmaar groeiende dance spektakel Fuze Outdoor gepland in het oh-zo-gezellige Veenendaalse Stadspark. De nieuwe huisstijl van het festival is inmiddels onder de aandacht gebracht en er wordt alweer nagedacht over een aantrekkelijke line-up.

Fuze Goes 90's
De Hollandse Artiesten Parade heeft sinds afgelopen jaar plaats gemaakt voor Fuze Goes 90's en dit was een goede zet! Meer feestende bezoekers dan ooit werden er tijdens deze eerste editie aangetrokken en het was een onvergetelijke avond vol met regelrechte toppertjes uit de jaren 90. Onder andere Mental Theo, Paul Elstak, Vengaboys en Captain Jack hebben vorig jaar de boel flink op stelten gezet. Ook dit jaar zal er voor de vrijdag wederom een fantastische line-up worden samengesteld. De bezoekers kunnen weer volop mee zingen en springen op de hits van toen.

Fuze Outdoor
De zaterdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de echte House en Hardstyle liefhebbers. Net als in voorgaande jaren zullen deze twee stijlen de levensgrote tenten vullen met namen als Headhunterz, Wildstylez, Afrojack en Hardwell. Ook voor 2014 zoekt de organisatie wederom naar een mix van gevestigde namen en upcoming DJ talent. De bekendmaking van de line-up zal volgen in de aankomende maanden.

Kaarten voor Fuze Goes 90's en Fuze Outdoor zijn verkrijgbaar via www.fuze-outdoor.nl en bij alle Primera winkels in Nederland. Get your tickets now!