Partyflock
 

Flashmob keert morgen terug naar Toffler

gepubliceerd door , op
Flashmob keert zaterdag 17 mei terug naar Toffler! Na hun succesvolle optreden in de zomer van 2013 nemen ze nu de uitdaging aan om de tunnel een hele nacht lang onder handen te nemen.

Het Italiaanse duo Flashmob, heeft een hoop gemeen met het Rotterdamse volk, namelijk een 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit. Dat gaan ze in dit geval bewijzen door maar liefst zeven uur lang de mouwen op te stropen in de tunnel. Alhoewel Danny en Alessandro aan de top staan van de industrie, hebben zij daar gemengde gevoelens over. Er is niet veel over ze te vinden op het internet en dat schept enigszins wat mysterie, waar bewust voor is gekozen. Ze zijn enorm blij met het feit dat mensen Flashmob juist ontdekken dankzij hun muziek en geen andere poespas. Ze zijn ervan overtuigd dat muziek meer zegt dan woorden. We kunnen de heren niet anders nageven dat ze dit doel hebben bereikt met hits als 'Brick House', 'Ninety Five' en hun meest in het oog springende release 'Need In Me'.


'Flashmob – Need In Me'

Opmerkelijk om te noemen is dat ze hun debuutrelease 'Brick House', die werd uitgebracht op Get Physical Music, zelf hebben op de ouderwetse manier gepromoot hebben door het uitdelen van promo's bij Ibiza's grootste clubs als DC10, Pacha en Space. Hiermee bewezen ze dat het ook in de hedendaagse wereld van technologie nog steeds mogelijk is om support te winnen van een aantal grote spelers en muziekliefhebbers in DJ land. Na deze Kickstart ging het allemaal snel voor de heren en werden ze getekend bij het befaamde Defected label waar ze al meerdere succesvolle releases en remixes uitbrachten.


'Defected In The House Radio – 20.1.14 – Guest Mix Flashmob'

Met de lancering van hun bootleg series, wereldwijde optredens en een opkomende remix voor Tania Vulcano's Isgud label en singles gepland voor 2014, is er geen twijfel mogelijk dat Flashmob voorlopig nog een belangrijk aandeel blijft spelen in de hedendaagse house scene.

Kom zaterdag 17 mei maar liefst zeven uur lang genieten tot de eerste zonnestralen de tunnel in schijnen met Flashmob tijdens Toffler presents Flashmob | all night long!
Tickets bestel je voor €10 bij koop tickets