Partyflock
 
­ Nederland

Exploited Label Night

gepubliceerd door , op
Na twee zeer succesvolle showcases tijdens ADE besloot Exploited deze keer niet een jaar te wachten op een weerzien met de smachtende fans uit de hoofdstad. En er kon geen betere dag gekozen worden voor de zwoele housemuziek van deze helden dan Valentijnsdag.

2013 Is een succesvol jaar geweest voor het in Berlijn gevestigde label. Met releases die in de top van verschillende belangrijke charts eindigden – waaronder 'Wrong' en 'No Eyes' van headliner Claptone – en label nights in invloedrijke clubs door heel Europa kan de lat bijna niet meer hoger gelegd worden voor 2014.

Grensverleggende deephouse
Sensuele grensverleggende house waar je bloed harder van gaat stromen. Eigentijds, vernieuwend en met een stevig gevoel. Exploited neemt je mee op een reis terug naar je jeugd, toen je voor het eerst luisterde naar house muziek met alle spanning en sensatie die daarbij kwam kijken. Het is inspannend, bijzonder en meeslepend.

De geboren en getogen Berliner Shir Khan begon in 2007 met het opzetten van Exploited in zijn thuisstad. Inmiddels brengt Exploited muziek uit van een breed aantal elektronische talenten – Zoals Homework, Adana Twins, Doctor Dru en Joyce Muniz om er maar een paar te noemen.

Locatie Label Night
Het nieuwe en opkomende Dhoem Dhaam Warehouse zal deze avond hosten. Verwacht een underground ambiance met een zwaar soundsystem die perfect aansluiten bij de rauwe, soepele en sensuele house sound met de diepe bass lines die Exploiteds artiesten zullen laten horen. Een sound die als geen ander past bij de dag van de liefde, Valentijnsdag!