Partyflock
 

Welcome to Candyshop

gepubliceerd door , op
Candyshop
11 november 2013
FeestCandyshop · Winter Sensation
Datumzaterdag 14 december 2013
WinactieCandyshop actiegesloten
LocatieWinkel van Sinkel Site
Na een bomvolle eerste editie is Candyshop terug! In samenwerking met internationale studentenvereniging ESN Utrecht en SpeelZ nodigen ze je uit voor: Winter Sensation. Laat je tijdens deze editie verwennen en meenemen op een spectaculair, winters avontuur. Waan je in een fantasiewereld waar je zelfs in je stoutste dromen nooit van hebt durven dromen. Het is winter, bijna kerst en het einde van het jaar nadert! Buiten lekker koud, maar bij Candyshop nls winter sensation ó zo heerlijk!

Verwacht een club vol lekkers! Vergrijp je aan heerlijke lekkernijen, van winegums en lollies tot suikerspin en kerstkransjes in de kerstboom! Geen zoetekauw? Dan hebben ze een enorme verrassing voor je in petto. Je kan het zo gek niet bedenken...alles is mogelijk in jouw Candyshop! Naast al het lekkers en leuks schotelen ze je een vijf sterren hoofdmenu voor: muziek! Sensatie op de dansvloer! Ga los op de heerlijkste beats en mixes van de beste dj's en opkomende Utrechtse talenten. Met drie zalen is er voor ieder wat wils!

Line-up
Mainstage

Mainstage gaat knallen met topdj's. Zij zullen je tot op het bot verwennen met the best of house, eclectic & latinhouse!
Afro Bros
Tony Junior
Pulse the Kid
Religion
Andy Foreman
MC R.C. (host)

Speelz
SpeelZ zal je in de kelderzaal welkom heten! Deephouse van Utrechtse bodem in een setting met een knipoog naar vroeger! Ze geven je Twister, MarioKart, Duckhunt, glijbanen en alle gekkigheid die je weer even terugbrengen naar toen. Zorgeloos als toen, de hele avond dansen!
Marvin & Robin Cirkel
Opslaan als
Loues Carmelo & Tim Brussels

ESN utrecht
In de derde zaal brengt ESN Utrecht alle nationaliteiten bij elkaar voor een International Students Night om nooit te vergeten!
Wouter B.
Giovanni Petrix
Nicky Fouquet
Daniell Le Mar

Crazy, sweet & tasty
De meest smaakvolle en sexy 'Candychix' en stoerste 'Candydudes' om je vingers bij af te likken.
Ladies: Geef je ogen goed de kost en waag eens een dansje met die lekkere hunk of ga lekker los met je eigen boys & girls! Lekker met de voetjes van de vloer! Niets gaat te ver want 'sky is the limit'!
Dudes: Crazy, Sweet & Tasty...need we say more? Wees zoet en krijg veel lekkers. Zet samen met je vrienden de dansvloer on fire. Ga compleet uit je dak and our Candychix will give you some sugar!

Tickets
Voorverkoop via koop tickets
50x Surprise Tickets:€5.00 (uitverkocht!)
100x Early Bird Tickets:€7.50
100x Early LadyTickets (1FOR2):€12.50
Voorverkoop normal tickets:€10
Ladytickets (1for2):€17.50