Partyflock
 
­ Nederland

Metz on Sunday in Roterdamse hotspot Blender

gepubliceerd door , op
Na een waanzinnige editie op de zaterdag in de Cruise Terminal Rotterdam is het tijd om weer terug te keren naar de dag waar het allemaal op begon. Zondag 24 november komt Metz on Sunday naar de Rotterdamse hotspot Blender voor weer een ouderwets avondje uit. De Real House DJs deze avond zijn Erick E, Marc MacRowland, Chris Rox, Vinny James en de vocalen zijn live met p/a in handen van de beeldschone MC Choral!

Metz heeft er dus een nieuwe locatie bij: Blender! Deze hotspot is een heerlijke en intieme locatie gevestigd op de hoek van de Witte de Withstraat & het Schiedamse Vest in hartje Rotterdam en is dus bij uitstek de plek voor een knallende editie van Metz on Sunday. Dik geluid, goed licht, een toffe bar, terug naar de intimiteit met kwaliteit!

Erick E heeft zoals al jaren nog steeds een drukke agenda, maar eindelijk is hij weer eens in Rotterdam en natuurlijk bij Metz on Sunday voor een exclusieve Metz set. Van Sensation tot Ibiza is hij nog steeds de koning van de house music. Erick staat dan ook garant voor een heerlijk avondje uit. Leuk dat hij weer op Metz staat!

De rest van de avond wordt muzikaal op niveau ingevuld door de vertrouwde en bekende residents. Chris Rox, Marc MacRowland en Vinny James leggen de lat steeds hoger en zij zullen dit ook zeker doen in de nieuwe locatie Blender. Leuk feitje en extra tintje is dat MC Choral met een live p/a set de avond met haar prachtige verschijning en stem compleet zal maken! Ze is niet voor niets de stem van Hed Kandi!

Tickets voor deze editie zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Ticketscript en kosten 15 euro (ex fee)