Partyflock
 
­ Nederland

New Yorks Nurvous Records kiest tijdens ADE voor intimiteit

gepubliceerd door , op
Nurvous Records
14 oktober 2013
Wederom is het Amsterdam Dance Event groter geworden. Van 16 tot en met 20 oktober barst het Amsterdamse uitgaansleven compleet uit haar voegen. Alle cijfers staan op groei. Een teken dat het met de dance industrie wel goed zit. Zeker wanneer locaties als Ziggo Dome en de RAI zich ook reeds in de strijd hebben gegooid.

Maar er zijn ook partijen die bewust kiezen voor intimiteit. Zoals bijvoorbeeld het gerenommeerde Amerikaanse platenlabel Nervous Records uit New York City. Met haar sublabel Nurvous Records (alleen de u is anders) wordt voor de eerste keer in haar bestaansrecht deelgenomen aan ADE. En dat doen ze met een uiterst sympathieke line-up. Een internationaal gevarieerd gezelschap aan artiesten die zich focussen op de stijlen New Jersey house, nu-disco, deepdisco en deephouse. Er zal geen ADE showcase te vinden zijn met zo'n brede internationale oriëntatie en daarom maakt dit de donderdagavond 17 oktober in NL juist zo interessant.

Een korte opsomming leert dat Murk de oceaan oversteekt vanuit Amerika. Climbers Mexico vertegenwoordigt. Poupon houdt haar residentie in Canada. Duitsland is present middels de uit Berlijn woonachtige Nhan Solo. Vanuit de Oostenrijkse Alpen komt Ogris Debris naar Amsterdam afreizen. Is Engeland ook aanwezig via Kreature en completeert Nederland de line-up met een DJ set van het superhete Kraak & Smaak en het productiewonder NSFW.

Van 23:00 uur tot maar liefst 07:00 uur zal Nurvous Records laten zien waar zij voor staan. En dat doen ze het liefst voor de echte puristen. Dit zijn de avonden die ADE gegarandeerd zo bijzonder maken en haar kleur geven. Geen eenheidsworst, verre van. Echte house dat je wil voelen tot in je botten. Er zijn nog een aantal kaarten in de voorverkoop via oa koop tickets beschikbaar, maar dat deze avond gaat uitverkopen is een zekerheidje.