Partyflock
 
­ Nederland

Gesaffelstein live met eerste album in Melkweg

gepubliceerd door , op
Gesaffelstein live met eerste album in Melkweg
30 september 2013
Vrijdag 21 februari staat de grote electro / techno-relevatie van de laatste jaren Gesaffelstein in de Melkweg. De Fransman brengt op 28 oktober zijn eerste album 'Aleph' uit. De ticketverkoop voor de liveshow start woensdag 2 oktober.

Sinds Gesaffelstein drie jaar geleden tekende op het Turbo-label van Tiga zit hij behoorlijk in de lift. Met remixes voor Justice, Boys Noize, Laurent Garnier, Depeche Mode, Cassius, Miss Kittin en daarnaast ijzersterke eigen producties wist hij zich zelfs in de kijker te spelen bij Kanye West, bij wie hij samenwerkte aan zijn laatste album. Daarnaast hebben optredens bij Rauw, Awakenings Festival, Valhalla en alle grote internationale festivals bij vele elektronische muziekliefhebbers een uitstekende indruk achtergelaten. Vorig jaar stond Gesaffelstein al eerder in de Melkweg tijdens de ADE Monster Mash, waar hij een sterke set neerzette. De nieuwste liveshow van Gesaffelstein heeft een bijzonder, industrieel decor met veel rook en flitsende lichteffecten.

De eerste single 'Pursuit' van het album 'Aleph' kwam recent zowel uit op het eigen Bromance label als op Skrillex OWSLA-label en werd door alle muziek-media met veel lof ontvangen. De videoclip van 'Pursuit' (inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken) zorgde daarnaast voor veel opschudding, omdat Youtube de beelden in deze clip heeft gecensureerd wegens pikant beeldmateriaal. 15 Oktober brengt Gesaffelstein alvast de tweede albumsingle uit, waarvan de titel nog onbekend is.

1 opmerking

 
Eindelijk!