Partyflock
 
­ Nederland

Plug-In Festival dit weekend in Raalte

gepubliceerd door , op
29 Juni is het zo ver: de eerste editie van Plug-In Festival. Een festival dat zich gaat onderscheiden door een veelzijdige line-up. Zowel grote namen als upcoming talenten zullen deze dag zorgen voor sets die Raalte nog lang blijven achtervolgen. Na enig broeden en brouwen ziet Plug-In Festival het levenslicht. Een feest waarin bestaande concepten/organisaties worden 'ingeplugged' om er gezamenlijk een vet festival van te maken.

De podia's zullen gehost worden door verschillende partijen. Met elk hun eigen invulling qua line-up, decoratie en beleving. Alle betrokken partijen zijn bekende gezichten en weten hoe ze van een feest een succes moeten maken.
Op deze eerste editie van Plug-In Festival zijn drie outdoor stages die door Pallet-party, 9.23 en Insane Bookings worden gehost.

Mainstage hosted by Pallet-party
PalletParty is hard, ruw, alternatief en weet een stuk beleving te creëren. Ze bieden een muziekplatform voor meerdere muziekstijlen en zijn niet bang om hiervoor onbekend terrein te betreden. De volgende muziekstijlen kunnen jullie van Palletparty verwachten: house, techhouse, electro, hiphop, club, dance & dubstep



TechStage hosted by 9.23
Van deephouse tot techno, 9.23 neemt het mee uit het Deventer uitgaansleven. Samen met De Nachttuin, Sous Sol, Putmoord en The Tube presenteren zij:



Hardstage hosted by Insane Bookings
Insane Bookings staat voor alles wat hard en rauw is. Insane Bookings neemt jullie mee op reis door de wereld van early hardstyle, hardstyle, hardcore en industrial hardcore. Zowel op het festival zelf als de after in De Bij Lampe.



Of het nu gaat om snoeiharde beats of groovende techno, Plug-In Festival biedt de bezoeker op de valreep van de zomer een veelzijdig feest.

Mooi prijsje mooi feestje? Voorverkoop kaarten zijn voor €11,- verkrijgbaar bij enkele verkooppunten.

Om 00:00 gaan de deuren van DLL zelf open om er een gruwelijke afterparty achteraan te plakken.
Voor alle bezoekers van 'Plug-In Festival' zal dit gratis te betreden zijn.

1 opmerking

Nice! We hebben er zin aan!! We hebben een gruwelijk area in de planning staan!