Partyflock
 
­ Nederland

Undertone aanstaande zaterdag in Corso

gepubliceerd door , op
Undertone
8 april 2013
Een nieuwe locatie is altijd spannend. Maar wat pakte de eerste editie in de Corso geweldig uit. Een bomvolle club met artiesten in vorm resulteerde in een heerlijke nacht aan de Kruiskade. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten en daarom heeft Undertone goed geluisterd naar alle ideeën en suggestie om de volgende editie nog onvergetelijker te maken. En dat is al vrij snel, want op zaterdag 8 juni is Undertone terug in de Corso met een line-up waar velen heel erg gelukkig van worden. Niemand minder dan Cocoon dj Oliver Huntemann komt voor de allereerste keer naar Rotterdam en neemt in zijn kielzog Daso en Patrice Bäumel met zich mee. Daarnaast komt ook 300MPH voorman Joey Daniel. Dit alles wordt natuurlijk aangevuld met jullie favoriete Undertone dj's.

Oliver Huntemann stond al heel lang hoog op het verlanglijstje van Undertone en eindelijk komt hij een keer naar Rotterdam. Deze Duitse producer heeft een discografie waar je 'U' tegen zegt en reist de hele wereld rond. Sinds een jaar is hij aangesloten bij het bekendste techno agency in de wereld, Cocoon. En terecht, want hij staat bekend als een geweldenaar achter de draaitafels en met een dikke set van twee uur zal hij dit ook zeker laten horen in de Corso. Tip, check zijn 'Cocoon in the spotlight' mix op soundcloud, dan weet je meer dan genoeg!



Na zijn liveset, die een onuitwisbare indruk achterliet, in de Undertone-zaal tijdens Pakhuis van oktober vorig jaar, kon het niet lang duren voordat Undertone Daso terug zou halen naar Rotterdam. Zijn gevoelige en stuwende producties zijn bij velen bekend en Daso weet zijn tracks op ingenieuze wijze samen te voegen in zijn live set. Een set die natuurlijk het beste uit de verf komt met een bekwame 'opwarm' dj. En die is gevonden in de persoon van Patrice Bäumel. De resident van Trouw brengt zijn tracks al jaren uit op grote labels als Get Physical, Trapez en Systematic maar is eigenlijk nooit in de Maasstad te bewonderen. Daar brengt Undertone verandering in want deze ijzersterke dj moet gehoord worden. De afsluiting in de grote zaal is in de handen van resident Sandeep, iets waar Undertone erg graag naar uitkijkt. Wie vaker op Undertone komt, weet dat hij dat als geen ander kan.

Headliner in de kleine zaal is 300MPH baas Joey Daniel. Het gaat Joey en zijn organisatie erg voor de wind en Undertone wil graag deze dj eens flink in de spotlight zetten. Daarom ook een prime time set waar Joey ongetwijfeld alle registers opentrekt. Voor de verandering staat Mister Undertone Kadir Pelit ditmaal in de tweede zaal. Kadir heeft in ruim twee jaar tijd Undertone laten groeien tot een van de succesvolste organisaties in Rotterdam en is tegenwoordig ook veelvuldig door het hele land te bewonderen. Speciaal voor deze keer staat hij samen met Lager achter de draaitafels, twee dj's die perfect bij elkaar aansluiten. De rest van de avond kunnen jullie genieten van Undertone dj's Tony Netten en Maze Woods.

Zoals altijd hanteert Undertone geen early bird tickets of trapsgewijs oplopende entreeprijzen. Iedereen koopt voor €12,50 via koop tickets een entreebewijs!
Aan de deur zijn ook kaarten verkrijgbaar, deze zijn zoals altijd hoger dan voorverkoop.

Oliver Huntemann
Daso Live
Patrice Bäumel
Sandeep
Joey Daniel
Kadir Pelit
Tony Netten
Lager
Maze Woods
Steginga Visuals