Partyflock
 
­ Nederland

Menno de Jong acht uur solo op het Bloemendaalse strand

gepubliceerd door , op
Menno Solo 2013
30 mei 2013
FeestMenno Solo 2013 · 8 Hour Set
Datumzaterdag 13 juli 2013
LocatieFuel Site
Op zaterdag 13 juli 2013 keert Menno de Jong terug naar het Bloemendaalse strand voor een marathon set van acht uur. Het is alweer twee jaar geleden dat bij Fuel Beachclub de vorige editie plaatsvond. Met nieuwe singles, remixes en inspiratie staat de lange Nederlandse DJ weer klaar om alles uit de kast te trekken tijdens een muzikale reis door de muziekstijl waar hij al meer dan tien jaar achter staat: trance.

Sinds hij als achttienjarige producer door wist te breken met producties zoals 'Guanxi', 'Tundra' en later 'Spirit', 'Last Light Tonight' en remixes voor Karen Overton – 'Your Loving Arms' en Mark Otten – 'So Serene' vliegt Menno de Jong weekend na weekend de wereld over om de Nederlandse trance-sound ten gehore te brengen. Met zijn Menno Solo concept deed hij al locaties aan zoals Studio 80, de WesterUnie en Fuel Beachclub. Een nieuwe strand editie stond dan al lange tijd op het verlanglijstje van zijn internationale fanbase. Tijdens de vorige editie kwamen een aantal van zijn kenmerkende klassieke trance tracks zoals 'Turtle Paradise', 'Place In The Sun' met vocaliste Ellie Lawson en 'Stardust' voor het eerst voorbij. Sindsdien heeft hij onder andere tracks zoals de door piano en meeslepende synths gekenmerkte 'Never Lose The Magic' afgeleverd. Deze werd kort gevolgd door 'Signals', een samenwerking met Amerikaanse trance pionier Kristina Sky. Zaterdag 13 juli zal in het teken staan van exclusieve nieuwe producties in combinatie met prachtige visuals en de magische zonsondergang van Bloemendaal achter de DJ booth.

Ter ere van deze gelegenheid heeft Menno de officiële Fuel Beachclub CD van deze zomer gemixt, die vanaf 20 mei verkrijgbaar is op het toonaangevende Nederlandse label Black Hole Recordings via onder meer iTunes

Om alvast in de stemming te komen voor 13 juli kun je natuurlijk ook de maandelijkse Menno de Jong Cloudcast beluisteren via Digitally Imported Radio, Soundcloud, Mixcloud of iTunes.

Voor early birds zijn er een beperkt aantal voorverkoop kaarten beschikbaar voor slechts 10 euro. Surf daarom nu naar koop tickets of beachclubfuel.nl om deze te bestellen.

8 opmerkingen

 
Gaat een knalfeestje worden dat staat vast (Y)
Early birds binnen gaat weer een gaaf feestje worden
De datum dat mijn hond 2 jaar wordt...
kaarten in the pocket, als het net zo wordt als 2 jaar geleden !!!! Nonstop dansen en genieten !!!
Lang niks meer van MdJ gehoord...draait hij nog een beetje echte trance of is hij ook overgestapt naar de hedendaagse trouserommel?
Echte trance nog steeds, volgens mij :)