Partyflock
 

DJ Club

gepubliceerd door , op
DJ Club
18 januari 2004
DJ Club met Victor Coral, Eric de Man en Lex Empress in de Lichtfabriek in Haarlem.

De DJ Club is in de Lichtfabriek weer goed van start gegaan dit jaar met Laidback Luke als onbetwiste gangmaker. Op 6 Maart zal de DJ Club het decor zijn van een ouderwets goede club avond met niemand minder dan Victor Coral, Eric de Man, Raymundo en special guest Lex Empress.

Een avond die gevuld zal worden met een ideale mix van diverse muziekstromingen als deepe grooves, rauwe four-2-the- floor Chicago beats en funky techno. De juiste ingrediënten om dat goede gevoel op te wekken. Het is tenslotte alweer bijna lente en deze avond zal het verlangen naar zonniger tijden alleen maar aanwakkeren. Niemand minder dan Lex Empress zal hierbij op haar geheel eigen wijze de vocalen verzorgen. Spectaculaire acts en een sfeervolle aankleding zullen vervolgens voor het verrassende element zorgen. Kaarten voor deze maandelijkse club avond van Form & Function zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor 14,- bij alle ticketbox verkoop adressen, Sounds, Plaatboef, Kinki Kappers en Frankey Records in Haarlem, Dancetracks en Clubwearhouse in Amsterdam, Music Store in IJmuiden en Molenaar in Beverwijk. Meer over de DJ Club is te vinden op www.djclub.nl

Victor Coral is vooral bekend van zijn RUSH avonden van The Chemistry in The Escape. Hij is de muzikale kracht achter dit concept. Zijn sets zijn het best te omschrijven als funky en groovy, uplifting house music. Victor brengt altijd zeer energieke sets zonder het gevoel van de dansvloer kwijt te raken. "Het gaat uiteindelijk nog steeds om het draaien van oprechte, sexy house music. Voor mij is dat gevoel altijd hetzelfde gebleven" zegt hij er over in zijn biografie.

DJ Eric de Man is 1 van de belangrijkste "realhousemusic" dj's van Nederland. Zijn sets zijn altijd zeer gevarieerd en getuigen van een brede muzikale kennis . Door zijn geweldige vakmanschap en zijn brede muzikale smaak kan hij elke publiek in zijn greep krijgen. Momenteel is hij een van de best bewaarde geheimen van de Amsterdamse Underground scene en weet hij elk weekend nieuwe fans te overtuigen met zijn groovy chicago/ deep house en techno-sets met een funky spirit.

Al ruim 13 jaar actief in de housescene en nog lang niet verzadigd om zijn liefde voor muziek te delen met het publiek. Dat is waar dj Raymundo voor staat. Begin jaren 90 draaide hij bij diverse radiostations en clubs in de regio. Toen nog onder de naam dj Raymond. De laatste twee jaar maakt hij als DJ een stormachtige ontwikkeling door. Met diverse vaste residenties zoals o.a: Escape, is hij al lang geen onbekende meer in de landelijke housescene. Zijn energieke djsets zorgen ervoor dat je niet stil kan blijven staan op een mix van pompende house en groovy techno

Korte gegevens DJ Club:
Datum: Zaterdag 6 Maart 2004
Lokatie: Lichtfabriek, Haarlem
Adres: Minckelersweg 2
Line-up: Raymundo, Victor Coral, Eric de Man & Lex Empress
Tijden: 22:00 - 04:00 uur
Entrée: vvk ? 14,- (inclusief fee), deur ? 16,-

Voorverkoop-adressen:
Alle Ticketbox adressen, www.ticketbox.nl
Dancetracks en Clubwearhouse in Amsterdam
Kinki Kappers, Sounds, Plaatboef en Frankey Records in Haarlem
The Music Store in IJmuiden
Molenaar in Beverwijk

Meer informatie: info@formandfunction.nl
Website: www.djclub.nl

1 opmerking

De afgelopen keer was echt super!!!! Laidback Luke als afsluiter was top!!

Jammer dat het op 6 maart is........ zit nl in Italie: wintersport!!

Volgende keer zeker weer van de partij!!

Voor iedereen die gaat, have fun!!