Partyflock
 
­ Nederland

SaturdayClub
Special Summer Edition

gepubliceerd door , op
SaturdayClub
29 april 2013
FeestSaturdayClub · Special Summer Edition
Datumzaterdag 1 juni 2013
WinactieSaturdayClub actiegesloten
LocatieSchielandshuis
Op zaterdag 1 juni luidt SaturdayClub op gepaste wijze het zomerseizoen in! Op werkelijk een toplocatie in hartje Rotterdam wordt de SaturdayClub Special Summer Edition gehouden. SaturdayClub is een vernieuwend uitgaansconcept gericht op de modebewuste Rotterdammer en strijkt elke twee maanden neer op een sfeervolle locatie.

Met de beste dj's, de vetste beats, glitter, glamour, lot's of beautiful people en een fantastische stadstuin om het zomer gevoel compleet te maken wordt het weer een topfeest!

Zoals je van SaturdayClub mag verwachten wordt er weer groots uitgepakt, met o.a. een champagnebar, cocktailbar, stands met mode en accessoires. Aan de line-up zal het ook niet liggen; dj's Rei Lopes, Baggi Begovic, Metin Moore en D.E.F. verwelkomen je vanaf 21.00 uur met house en urban sounds en zorgen dat je niet stil kan blijven staan.
Uiteraard geldt er ook voor deze editie weer een dresscode. Voor de dames summer dress & high heels en voor de heren casual chiq. Kom in je beste kloffie, want de bestgeklede dame en heer kunnen leuke prijzen winnen!
De kaarverkoop is aan de deur. De vorige editie was uitverkocht, so be on time!

SaturdayClub heeft zich op de kaart gezet in de Rotterdamse uitgaansscene. Een avondje SaturdayClub staat garant voor een gezellige en stijlvolle avond uit.