Partyflock
 

Lashed in Holland keert voor de derde keer terug naar Nederland
Lashed UK's finest trance party

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 2 november 2013 keert het machtige UK trance concept 'Lashed' terug naar Nederland voor alweer de derde editie. In december 2010 mocht dit concept voor het eerst naar ons kikkerlandje komen en toen in de Maassilo Rotterdam. Direct bleek dit een enorm succes met een bijna uitverkocht huis. Ook in 2011 maakte Lashed zijn furore in Nederland en toen bleek wederom het event veel aanhang te kennen. Lashed in Holland staat dus als een huis en dat is ook logisch kijkende naar de opzet van dit machtige concept. Een heerlijke line-up verdeeld over twee knallende trance area's, prachtig & sfeervol décor, spectaculaire show elementen en bijpassend entertainment zijn slechts enkele onderdelen van dit zeer succesvolle evenement. Ook de derde editie zal flink uitgepakt gaan worden. Dit keer heeft de organisatie gekozen voor een prachtige locatie in midden Nederland 'Crystal Venue' te Culemborg.



Verdeelt over 2 grootse area's is dit dan de line-up voor de 3e editie van Lashed in Holland:

Main room:
Lisa Lashes 🇬🇧
Alex M.O.R.P.H. 🇩🇪
Sied van Riel
Ummet Ozcan
Mark Sherry 🇬🇧
Jordan Suckley 🇬🇧
• MC Lou-E

2nd room:
Artento Divini
Alberto Valenti 🇮🇹
Marc Simz
Wezz Devall
Knife & Renvo
Miss J
Frenckel
• Mc UB

Bovenstaande lijst aan artiesten zullen dus zorgen voor een onvergetelijke avond geheel in style van Lashed.

Voor de vroege beslisser zijn er early-bird tickets te koop voor slechts €15,-. Vanaf 1 juni zullen de reguliere voorverkoop tickets €20,- bedragen.

Voor meer informatie zie dan ook: www.omniaevents.nl - www.djlisalashes.com of de Facebook event pagina van Lashed in Holland Facebook

Tickets bestel je bij koop tickets en koop tickets

3 opmerkingen

Duurt nog lang maar gaat zeker een dikke avond worden